Witam
Bardzo prosze o pomoc w wyjasnieniu, czy trasa z Rijeki, a dokładniej Rupa do Postojnej (Słowenia) przez Ilirska Bustrica jest objęta winetką słoweńską czy nie obowiązuje na tej trasie winetka?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
.png)
.png)
waldis napisał(a):Trudno rzec. Ale 2 lata ostatnie bramki były właśnie w Postonej, a dalej droga (do Rupy) była bezpłatna. Więc teraz pewnie też jest bezpłatna. Poza tym daleko jej do standardu autostrady.
.png)
ciawa napisał(a):Bardzo prosze o pomoc w wyjasnieniu, czy trasa z Rijeki, a dokładniej Rupa do Postojnej (Słowenia) przez Ilirska Bustrica jest objęta winetką słoweńską czy nie obowiązuje na tej trasie winetka?
.png)
.png)
grzegorz_k napisał(a):Podepnę się pod ten wątek(witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz).Jak ten odcinek z Postojnej do granicy chorwackiej wygląda pod względem nawierzchni?Słyszałem,że jest dość kręty i to mi tak bardzo nie przeszkadza.Wolałbym jednak nie jechać po dziurach...
.png)
.png)
grzegorz_k napisał(a):Dziękuję bardzo.O to mi właśnie chodziło.A jeszcze jakby ktoś podrzucił,jak z kolejkami w kierunku CRO na samej granicy(w sierpniu-sobota albo niedziela),byłbym wdzięczny.
.png)
.png)
grzegorz_k napisał(a):Dziękuję bardzo.O to mi właśnie chodziło.A jeszcze jakby ktoś podrzucił,jak z kolejkami w kierunku CRO na samej granicy(w sierpniu-sobota albo niedziela),byłbym wdzięczny.
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi