Przypominam, odcinek przez Czechy, jadąc zgodnie z nawigacją jest płatny (winietka).
Należy zjechać z drogi ekspresowej.
.png)
AgataHubert napisał(a):fotograf123 niby nie ten wątek ale się Ciebie spytam, z Wa-wy jedziesz S8, DK1 potem na Żywiec, Zwardoń, Bratysławę i dalej tak jak w mapce?
.png)
Rysio napisał(a):AgataHubert napisał(a):fotograf123 niby nie ten wątek ale się Ciebie spytam, z Wa-wy jedziesz S8, DK1 potem na Żywiec, Zwardoń, Bratysławę i dalej tak jak w mapce?
Ostatnio przerabiałem tą trasę kilka razy. Szybciej, spokojniej i przyjemniej widokowo jest pojechać w następujący sposób:
Od Katowic A4 potem na A1 na Żory, następnie 81/941 aż do Wisły, Istebna...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
zna ktoś dobry lokal na 86 przed Egyházasrádóc ?.
pozdrawiam ....
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
pozdrawiam ....
Csorna jest na drodze 86, 7-emka to droga Budapeszt - Balaton - granica H/Hr jako alternatywna do autostrady.
.png)
Pik71 napisał(a):Temat obiadu w Csornej był wałkowany dość długo. Ogólnie kategorię zadowolonych i niezadowolonych można podzielić na tych co jak mają duuużo na talerzu to jest ok bez znaczenia na jakość. Według mnie to jest najgorsza knajpa z możliwych syf jedzenie muchy i kibelek tragedia. Proszę nie pisać że jak ja byłem to było super, bo knajpa to nie kameleon żeby się zmieniała raz dwa.
), much nie pamiętam, ubikacja owszem dość spartańska ale apetytu mi nie odebrała..png)
fotograf123 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
pozdrawiam ....
Csorna jest na drodze 86, 7-emka to droga Budapeszt - Balaton - granica H/Hr jako alternatywna do autostrady.
Janusz tak ale opisywany przez koleżankę Berenyi już nie ....
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi