.png)
.png)
Amikol napisał(a):mam mieszane uczucia ...(CSORNA) porcje ogromne( półmisek smoka) niedrogo ale .............jakość taka sobie , przeszkadzały mi muchy a toaleta też niezbyt przyjemna, .................to jest moje zdanie żeby ocenić trzeba to...zaliczyć
.png)
.png)
.png)
.png)
speedway5 napisał(a):Witam, chyba jeszcze nie było tego tematu.
Wiadomo, że jak Polak głodny to złya i podróżować jest przyjemniej jak cos dobrego człowiek na ruszt zarzuci. A więc kto z Was i gdzie zatrzymywał sie na posiłek w drodze do Cro oraz co dobrego może w konkretnym miejscu polecić?
Zapraszam do dyskusji
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):speedway5 napisał(a):Witam, chyba jeszcze nie było tego tematu.
Wiadomo, że jak Polak głodny to złya i podróżować jest przyjemniej jak cos dobrego człowiek na ruszt zarzuci. A więc kto z Was i gdzie zatrzymywał sie na posiłek w drodze do Cro oraz co dobrego może w konkretnym miejscu polecić?
Zapraszam do dyskusji
Byłowięc przeniosłem
.png)
Pik71 napisał(a):Ciekawe podejście do tematu estetyki, liczy się tylko cena. Dużo i tanio to jest to, że mało smaczne i syf dookoła to nic. Idąc tym tropem jak dadzą wiadro żarcia za 500 HUF to zaakceptujemy nasrane na środku stołu.
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi