Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam dla 8 osób w Dalmacji Północnej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jomamoto
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomamoto » 13.05.2009 23:16

Wybieramy się w 4 małżeństwa 50+ w szczycie sezonu od 15 lipca do 27 i szukamy apartamentu na 8 osób lub 2 czwórek w Dalmacji Północnej lub środkowej Omiś +-150 km.
Najlepiej w spokojnym miejscu ale blisko do knajpek i morza.

Dobra wódka 8O za wskazanie prywatnych kontaktów lub pośrednictwo.
P.S. To już nasz 5+ wyjazd nad to "polskie" morze.
Info na PW
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 14.05.2009 06:28

Zaglądałeś do tego wątku w FAQ -kwaterki w HR :wink:
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 14.05.2009 10:16

Jeżeli interesują Cię rejony Trogir, Ciovo, Split to napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Podam namiary na moją znjomą, która cosik znajdzie.
jacoKRC
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacoKRC » 14.05.2009 20:48

zagadaj do Magdy ( gg 5108836) ona ma namiary ( np Jadran)i moze pomoc.
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 18.05.2009 17:31

Jeżeli interesują Cię rejony Trogir, Ciovo, to napisz do mnie:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kopakabana beach..
jomamoto
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomamoto » 20.05.2009 22:12

Info napisał(a):Jeżeli interesują Cię rejony Trogir, Ciovo, to napisz do mnie:
Kopakabana beach..

W zeszłym sezonie byliśmy w Slatine na Ciovo koło Trogiru więc wolałbym trochę gdzie indziej. Przymierzamy się do raftingu stąd ten Omiś.
Jeżowiec
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżowiec » 07.07.2009 23:04

jomamoto napisał(a): szukamy apartamentu ... w Dalmacji Północnej lub Najlepiej w spokojnym miejscu ale blisko do knajpek i morza.

Już gdzieś pisałam - przetestowałam w tym roku Zablace - spokojne miejsce, do odpoczynku idealne. Knajpki 2 na krzyż, ale blisko. Do morza również dwa kroki a i do komleksu Solaris niedaleko (3 km). Świetna baza wypadowa (wodospady Krka 15 km, Sibenik 5 km)
Mieszkałam w apartamencie u państwa Grgas Tucilo - 3 minuty do plaży i tyle samo do knajpki. Z apartamentu z tarasem widać port z łódeczkami i kawałek morza. Gospodarze przesympatyczni (też w wieku 50+). Z ich dodatkowych plusów - to mają łódkę i można zamówić sobie u nich rejs stateczkiem na okoliczne wysepki lub do Sibenika. I łowią sami ryby (mniam). A jeśli już o flaszce mowa :wink: to mają alkohole własnej produkcji - travarica niebo w gębie :-) jeszcze takiej w Chorwacji nie piłam, po prostu esencja smaku. Ich strona internetowa z namiarami kontaktowymi to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
jomamoto
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomamoto » 08.07.2009 08:36

Dzięki za ten kontakt, Może komuś się jeszcze przyda. My właśnie zdążyliśmy zarezerwować apartament w Mimicach koło Omisia. Po powrocie zdam relację. Już się szykujemy na rafting ;)
Jeżowiec
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżowiec » 08.07.2009 11:42

Miłego pobytu :D
Cabi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cabi » 24.07.2009 10:41

Jeżowiec napisał(a):Miłego pobytu :D

Dzięki Tobie zarezerwowałem 3 dniowy pobyt u Państwa Tucilo.

Czy możesz polecić pare miejsc które można odwiedzić?

Może jakaś miejscówka do poplywania w morzu, nie koniecznie plaża.
Czy twierdza niedaleko jest do zwiedzania?
Inne jakies ciekawe info które może się przydać :)

Z góry dziękuję.
Jeżowiec
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżowiec » 28.07.2009 08:53

[quote="Cabi
Czy możesz polecić pare miejsc które można odwiedzić? [/quote]
Tak jak pisałam - na pewno wodospady Krka, Sibenik, Trogir, okoliczne wysepki: Privić, Zlarin. Zresztą zapytaj gospodarzy na miejscu o to co Cię dokładnie interesuje. Ivica pracował wcześniej w branży turystycznej i potrafi opowiadać o okolicy. :D Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 28.07.2009 10:26

Jeżeli interesują Cię rejony Trogir, Ciovo, Split to napisz do mnie:
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 30.05.2010 20:59

jomamoto napisał(a):Wybieramy się w 4 małżeństwa 50+ w szczycie sezonu od 15 lipca do 27 i szukamy apartamentu na 8 osób lub 2 czwórek w Dalmacji Północnej lub środkowej Omiś +-150 km.
Najlepiej w spokojnym miejscu ale blisko do knajpek i morza.

Dobra wódka 8O za wskazanie prywatnych kontaktów lub pośrednictwo.
P.S. To już nasz 5+ wyjazd nad to "polskie" morze.
Info na PW

Poszukuję namiaru na apartmani Lola w Marusici/Mimice - jeśli wiesz jak dotrzeć do właścicieli proszę o info na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kito
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kito » 04.02.2012 20:39

marcin10 napisał(a):Jeżeli interesują Cię rejony Trogir, Ciovo, Split to napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Podam namiary na moją znjomą, która cosik znajdzie.

\

witam, czy można namiary tez się wybieramy w 8 osób 2012r.pozdr. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piterblues
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piterblues » 07.02.2012 00:14

Cześć Wszystkim,
ja tez szukam miejsca dla 3 rodzin z dziećmi w sumie 12 osób 3x2+2. Szukamy ustronnego miejsca, z dobrym dostepem do plaży, miłymi gospodarzami (rybak mile widziany ) wi-fi. W zeszłym roku byliśmy w świetnym miejscu które bardzo polecam Polijce koło Trogiru w apartamentach u Mira i Vinko, bardzo polecam.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone