Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartamentu na wyspie PAG - 2+1 (3 latka)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razal
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) razal » 02.02.2011 14:28

jestem tu nowy na forum, przeczytałem dużo tematów i padło na wyjazd na wyspę PAG. To pierwszy wyjazd do Chorwacji. Wyjazd ma się odbyć na przłomie czerwca i lipca. Czy może ktoś polecić kwaterę / apartament sprawdzony na wyjazd z dzieckiem? Jeżeli ma ktoś sprawdzone apartamenty to bardzo proszę o pomoc... Z góry dzięki...
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.02.2011 18:06

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

polecam
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 02.02.2011 18:25

A czy coś więcej? Jaka plaża? czy obiekt klimatyzowany? Jak cenowo? Bo tu chodzi, by maluszek miał możliwość popluskania się w morzu.

Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.02.2011 18:48

Może tu coś znajdziesz :lol:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.02.2011 19:15

To są trochę na uboczu położone duże pokoje. Bez klimy, ale są duże i przewiewne pokoje położone po zacienionej stronie domu. Dwie osobne sypialnie i ogromna kuchnia z salonem. Bardzo mili ludzie, najlepszą śliwowicę kupiłem właśnie u nich.

Do najbliższej plaży wystarczy zejść w dół, choć dość stromo i dla pluskania dzieci raczej zbyt dzika, ale do głównej plaży w mieście Pag jet może ze 2 km, można też podjechać; parking gratis. Jest to w ogóle doskonałe miejsce do odwiedzenie wszystkich plaż na Pagu. Wstawię parę zdjęć i dam Ci bezpośredniego maila do córki anglojęzycznej.
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.02.2011 19:36

Oto wejście i właściciele:

a tu jest plaża u podnóża domu (jakieś 80 m)

Z kolei jak pojedziecie w tronę Bosany jest taka plaża:

Pag z góry:

I jeszcze atrakcja kulinarna w drodze do Novalij.

razal
Turysta
Re

Nieprzeczytany postnapisał(a) razal » 02.02.2011 20:17

Dzięki WIELKIE!
ten PAG co raz bardziej mi się podoba. :-)
razal
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) razal » 02.02.2011 20:32

MWN napisał(a):To są trochę na uboczu położone duże pokoje. Bez klimy, ale są duże i przewiewne pokoje położone po zacienionej stronie domu. Dwie osobne sypialnie i ogromna kuchnia z salonem. Bardzo mili ludzie, najlepszą śliwowicę kupiłem właśnie u nich.

Do najbliższej plaży wystarczy zejść w dół, choć dość stromo i dla pluskania dzieci raczej zbyt dzika, ale do głównej plaży w mieście Pag jet może ze 2 km, można też podjechać; parking gratis. Jest to w ogóle doskonałe miejsce do odwiedzenie wszystkich plaż na Pagu. Wstawię parę zdjęć i dam Ci bezpośredniego maila do córki anglojęzycznej.

Jak możesz to podeślij mi maila do Tych ludzi: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki!
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.02.2011 21:25

dijana vuleta
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
misiorwroc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiorwroc » 10.02.2011 09:47

A ja na Pagu mogę polecić zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Byliśmy rok temu, w tym znów tam jedziemy :)
W razie pytań - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chętnie odpowiem

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone