Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sprawdzony apartament przy plaży

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
forcio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) forcio » 17.05.2010 09:31

Po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji (rodzina 2+2). Od kilku dni przeglądam różne strony z apartamentami /kwaterami i nie moge znaleźć nic ciekawego. Najbardziej odpowiałaby nam apartament przy plaży z dwoma sypialniami. Może macie jakieś sprawdzone, godne polecenia? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdr. :) :) :)
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 17.05.2010 09:47

nie okreslając rejonu Chorwacji szukasz kwatery?...pytanie z tych o sprawdzoną kwaterę w Polsce nie precyzując rejonu i preferencji...ciekaw jestem Twojej odpowiedzi...;)
forcio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) forcio » 17.05.2010 10:49

Faktycznie bez dokładniejszego sprecyzowania trudno coś polecić.
Jeśli chodzi o region to skłaniam ku Dalmacji (kontynent lub wyspy). Z dokładniejszym wyborem problem. Dlatego też liczę na Waszą pomoc.
Jeśli chodzi o lokum. To najlepszy byłby apartament przy samej plaży (nie betowa), z dwoma sypialniami, tarasem(balkonem) z widokiem na morze, klimatyzacją. Fajnie gdyby w pobliżu były jakieś restauracje, sklep, ale nie w samym centrum.
Wybieram zaraz po zakończeniu roku szkolnego 26.06 2 tyg.
Pozdr.
:) :) :)
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 17.05.2010 11:13

Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.05.2010 11:42

Jeszcze nie sprawdzone, jadę dopiero w lipcu ale miałam podobne kryteria wyboru i padło na Sevid, spokój, ładne widoki i fajna baza wypadowa do Trogiru, Primostn, Krk.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 17.05.2010 20:06

Ja z rodzinką wybieram się ale 25 czerwca ( z dwoma noclegami tranzytowymi) właśnie do środkowej Dalmacji i tym razem jedziemy w ciemno w piękne okolice Breli byłem już w Chorwacji 4 razy Mamy zaliczone okolice Primosten Trogir i Dubrovnik tym razem na jeden z najbardziej górzystych terenów na wybrzeżu czyli Brela okolice Makarskiej jeśli chcesz możesz zabrać się z nami ale my wyjeżdżamy w piątek 25 zaraz po rozdaniu świadectw mieszkamy w Grudziądzu i pierwszy nocleg już w Cieszynie. Jaki argument? Piękne okolice jazda w ciemno w tym okresie znalezienie tego czego szukasz na pewno taniej niż w necie. My 3 osoby dorosłe i dwójka dzieci (11 i w dniu wyjazdu rok i 3miesiące) Pozdro
forcio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) forcio » 17.05.2010 23:04

Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji. Dlatego też wolimy mieć coś pewnego=zarezerwowanego. Ale dzięki za propozycję. Może tez rozejrzymy sie za jakimś apartamentem w Breli. Pozdr. :) :) :)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 18.05.2010 09:17

Niema za co :)
Komodna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Komodna » 18.05.2010 11:46

forcio napisał(a):Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji. Dlatego też wolimy mieć coś pewnego=zarezerwowanego.

Witam
A ja czasami jestem trochę jak ten Tomasz - ten niewierny :)
Dla mnie pewne jest to co zobaczę, sprawdzę, powącham...
Tak naprawdę dopiero na miejscu można się przekonać jak duży jest apartament, czy to akurat z naszego okna (a nie u sąsiadów) jest widok na zatokę i do plaży jest 20m (w linii prostej, ale trzeba iść drogą 300m) :?
Ale nie zakładajmy złych scenariuszy :D
My nawet jak dzieci były malutkie jeździliśmy "w ciemno".
Jechaliśmy w wybrane wcześniej miejsce, oglądaliśmy plażę i jak nam pasowała to wchodziliśmy do najbliższego domu i tam zostawaliśmy, bo zawsze znalazł się wolny apartament :D
Reasumując ja bardziej bym czuła że jadę "w ciemno" rezerwując apartament przez internet.
Ale jak najbardziej rozumiem Twoje obawy i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdrawiam
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 18.05.2010 12:12

Komonda dałaś mi wiarę!!! :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone