Mam pytanie, czy ma ktoś pomysł na najlepsze połączenie z lotniska w Splicie do miejscowości Sucuraj na Hvarze? Wiem jak dotrzeć np. z lotniska na prom w Splicie
.png)
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):... a potem relacja Split - Drvenik...
.png)
.png)
awol napisał(a):Lepiej wybrać Hvar na Hvarze ostatecznie Stary Grad choć to miejsce o wiele mniej klimatyczne. Z obu jest dużo połączeń katamaranami i wodolotami. Można bez problemu szybko dotrzeć do Dubrovnika, Splitu czy na Vis. W ogóle komunikacja w Chorwacji działa bardzo sprawnie.
.png)
.png)
.png)
.png)
CinnamonGirl napisał(a):Dzieki za błyskawiczną odpowiedz.
Poddałam temat do przemyslenia narzeczonemu, w sumie to on częściej jeżdzi na rowerze. Patrząc na mapkę to są odległosci 6-8 km więc niewielkie i moze upał nie bedzie na takich odlgłosciach dla nas straszny (tym bardziej ze popołudniami a wtedy chcemy zwiedzac, po plazowaniu mi jest zawsze zimno
) Znalazłam na necie jakąs mapkę z zaznaczonymi potencjalnymi trasami rowerowymi (min. do Starego Gradu, czy Jelsy). No i tak jak piszesz te odcinki nie wygladaja na mapiena jakies górzyste.
.png)
darek1 napisał(a):
Przepraszam, to koleżanka nie jest mężatką. Ja myślałem, że ma dwójkę dzieci. Ale pewnie będzie miała ?
Powrót do Alternatywne środki lokomocji