Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

riwiera zadarska-prosba o info

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marc-jana
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marc-jana » 05.07.2009 18:55

Byłam kilkakrotnie w Dalmacji południowej ale część północna to dla mnie zagadka.Planuję w pierwszej sierpnia pobyt 2 tygodniowy w okolicach Zadaru.Czy NIn /Zdrijac i Bibinje to dobry wybór.Chcemy spedzic po tygodniu w tych miejscowościach- znalazłam juz odpowiadające mi apartamenty-ale i tu na foru i ogólnie w internecie nie ma zbyt wiele info.
Interesuje mnie pobyt w spokojnej miejscowości ale posiadajacej infrastrukturę turystyczna/wyjazd typowo rodzinn -ja,mąż 12 letni syn.Poratujcie cromaniacy -bo muszę ewentualnie wpłacic zaliczkę.
pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 19:12

marc-jana napisał(a):....Poratujcie cromaniacy -bo muszę ewentualnie wpłacic zaliczkę.....

Może zadaj pytanie w jeszcze ciepłej relacji z okolic Zadaru: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=23498&highlight= :wink:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 08.07.2009 09:29

marc-jana
też myslę o miejscowości Nin.
Ja z kolei byłam na Istrii.
A możesz zdradzić co to za kwaterka w Nin albo chociaz ile płacisz ?
Inez81
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inez81 » 24.07.2009 12:38

Witam!
Dwukrotnie byłam w Bibinje, we wrześniu i w czerwcu. Jestem niemalże zakochana w tej miejscowości :D Dwukrotnie mieszkałam u tych samych ludzi, 2 min od plaży. Miejscowość bardzo spokojna, mało ludzi, parę knajpek. Jeśli ktoś jest zainteresowany prześlę mailem namiary na 'mój' apartament :D Pozdrawiam
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 24.07.2009 18:24

Inez81 napisał(a):Witam!
Dwukrotnie byłam w Bibinje, we wrześniu i w czerwcu. Jestem niemalże zakochana w tej miejscowości :D Dwukrotnie mieszkałam u tych samych ludzi, 2 min od plaży. Miejscowość bardzo spokojna, mało ludzi, parę knajpek. Jeśli ktoś jest zainteresowany prześlę mailem namiary na 'mój' apartament :D Pozdrawiam

Ja chętnie poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

A może jakieś zdjęcia :D ?
krzychob1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychob1 » 24.07.2009 19:11

Inez81 napisał(a):Witam!

Witam poproszę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Krzycho W-wa
marc-jana
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marc-jana » 26.07.2009 16:34

apartament Nin-50 m od morza 80 m od plaży -35 m2 2 pokoje ,lima ,taras,parking
45 euro/dzień/ze wszystkimi opłatami/
aniah
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniah » 05.08.2009 14:53

również poproszę o namiar na apartament w Bibinje
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dziekuję!

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone