" komercyjnością " Waszego wspólnego znajpomego )).
Pozdrowionka
.png)

.png)
zoohha napisał(a):Coś mi sie wydaje Majeczko i MKW, że mówicie o apartamencie do którego my w tym roku wybieramy się. Nie Kurija, nie. Ten drugi.
Czy powinniśmy sie czegos obawiać ?

.png)

.png)
majeczka napisał(a):Sam Ivo, cóż jakby tu rzec, niestety nie tylko ja odniosłam wrażenie, że to typowa komercja... Problemem moim był brak czajnika w apartamencie, czasami brak gazu i ciepłej wody. Dla niego ten problem niestety nie istniał, pomimo, że sygnalizowałam go dwa razy. Więcej nie miałam okazji, albowiem pojawił się u nas tylko te nieszczęsne dwa razy. Za pierwszym, tuż po naszym przyjeździe zabierając nasze paszporty oraz oddając je na drugi dzień i inkasując należność za cały 10 dniowy pobyt. Na pewno był w swoim czasie wolnym wówczas stałym bywalcem Kuriji, gdzie mieszkał, ale mi się nie chciało już tam biegać.
Czasy i ludzie podobno się zmieniają, ich potrzeby i upodobania również. Nie wydaje mi się jednak, żeby moje były zbyt wygórowane...
.png)
mkm napisał(a):To na pewno nie był ten IvoIvo pojawił się ze dwa razy w apartamencie, tłumacząc , że nie zgłośiliśmy się do niego po wino i maslinovo ulje.

.png)
majeczka napisał(a):
O winie, maslinovo ulje, nawet nie marzyłam... Nie wspominając już o wieczornej, dalmatyńskiej kolacji... Widocznie naprawdę trafiliśmy do zupełnie innego Ivo...
Majątek bardzo często psuje nas, a kto z tego niestety musi żyć, sam robi się zimny i twardy... Zupełnie jak pieniądz...
Jednak Prigradica jest doprawdy okey...
.png)
mkm napisał(a): Ivo przesyła świąteczne pozdrowienia ... Dla Ciebie też Majeczko

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne