Bo chyba mało użytkowników cro.pl jeździ na takie kempingi.
My rozważaliśmy jakiś czas temu wyjazd w takie miejsce. Odstraszyły nas ceny. Ale jak ktoś lubi i ceny akceptuje to czemu nie.
.png)
empire13 napisał(a):Bo chyba mało użytkowników cro.pl jeździ na takie kempingi.
My rozważaliśmy jakiś czas temu wyjazd w takie miejsce. Odstraszyły nas ceny. Ale jak ktoś lubi i ceny akceptuje to czemu nie.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Wydaję kilkanaście tysięcy.
Ja wolę zapłacić ok 1000 euro za nocleg z klimą w niezłym standardzie.
Dla mnie szkoda kasy. Nie będę dopłacać 1200 do śniadań.
A co do plaż to i tak wolę codziennie być na innej, raczej kameralnej a na pewno nie zatłoczonej.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Miło, że masz tak sprecyzowane potrzeby wakacyjne – obsługa, basen, sauna, egzotyczne towarzystwo, codzienna zmiana pościeli – każdy odpoczywa jak lubi i jak go stać. Ale chyba właśnie dlatego, że ludzie mają różne podejścia, to forum służy do dzielenia się opiniami i doświadczeniami.
Skoro ktoś uznał, że dopłata 1200 euro do śniadań mu się nie kalkuluje – to chyba ma prawo to napisać, tak samo jak Ty masz prawo chwalić swój trzy piętrowy raj na ziemi. Nikt tu nikomu nie broni ani luksusu, ani szałasu z kozami (swoją drogą, to Ty je tu pierwszy przywołałeś ).
Pozdrawiam – bez drinka, ale z chłodnym dystansem.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Masz pełne prawo pisać, co wolisz – nikt Ci tego nie odbiera. Zresztą, sam to napisałem: „każdy odpoczywa jak lubi i jak go stać”. Nie wiem więc, skąd zarzut, że ktoś Ci coś zabrania.
A jeśli chodzi o „trzy piętrowy apartament z obsługą pięciu egzotycznych dziewczyn” – to nie ja to wymyśliłem, tylko dosłownie Ty to napisałeś jako kontrę do mojego zdania o śniadaniach. Trudno się dziwić, że brzmi jak szpan albo ironia – tylko wtedy nie miej pretensji, że ktoś to tak odbiera.
.png)
StaryMarek napisał(a):empire13 napisał(a):Masz pełne prawo pisać, co wolisz – nikt Ci tego nie odbiera. Zresztą, sam to napisałem: „każdy odpoczywa jak lubi i jak go stać”. Nie wiem więc, skąd zarzut, że ktoś Ci coś zabrania.
A jeśli chodzi o „trzy piętrowy apartament z obsługą pięciu egzotycznych dziewczyn” – to nie ja to wymyśliłem, tylko dosłownie Ty to napisałeś jako kontrę do mojego zdania o śniadaniach. Trudno się dziwić, że brzmi jak szpan albo ironia – tylko wtedy nie miej pretensji, że ktoś to tak odbiera.
Przestań pieprzyć od rzeczy tylko napisz jakie panują zwyczaje na Valalcie.
A jak nie wiesz a chcesz sobie pogadać to idź na plac targowy. Pogadaj z przekupkami.
Nieudaczniki życiowe z konserwą Paprykarza Szczecineckiego w plecaku to nie partnerzy do dyskusji.
I to by było na tyle.
Oczekuję informacji o co pytałem. Nie licz że sprowokujesz mnie do idiotycznej dyskusji a później polecisz z pretensjami do administracji bo cię StaryMarek opierdala. Bywaj chłopaku zdrowy.
Bez odpowiedzi.
.png)
StaryMarek napisał(a):Chyba nic z tego nie będzie. Nikt nie chce powiedzieć.
Szkoda :-(
Administrator zakopał wątek w czeluściach forum i jak by znikną.
.png)
.png)
dekoder napisał(a):A co ma do tego paprykarz?
Powrót do Naturystyczna Chorwacja