Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o polecenie dobrych apartamentów okolice Orebić

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pieczara87
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pieczara87 » 16.11.2009 18:45

Witam!!!
Proszę o polecenie dobrych i sprawdzonych apartamentów w okolicy Orebić lub w samym Orebicu na lato 2010 dla szesciu osób.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 16.11.2009 19:28

najlepiej :
tanio, ładnie,grzecznie,klima, sklep blisko, płasko, przy plaży,nie kamienie nie żwirek a piasek i co tam jeszcze można wymyśleć...

...a forum to niech sobie przeglądają inii :!:
Znachr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Znachr » 10.12.2009 14:22

Mam taki, uprzedzam, że dawno (2000,2001,2002) już nie jeżdżę mieszkać do Orebica.
Nazywa się chyba Villa Meridiana
Jest oznaczony reklamą bodaj za tabliczką miejscowości (w każdym razie na samym początku), podjeżdża się ulicą do góry i kieruje dalej reklamami z kierunkowskazami
Poznać można (zwłaszcza w nocy) bo na wejściu jest taki neon a la Moulin Rouge.
Apartamenty z klimą i fajny basen, parking zacieniony
Prowadzą (alb prowadziły, jak zaznaczam, dawno byłem) 2 Chorwatki mieszkające w Wiedniu
Tani nie jest, ale wspominam dobrze (w przeciwieństwie do hotelu Orsan)
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
kato
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kato » 11.12.2009 08:16

Możesz napisać, jak daleko jest na plażę? Z opisu wynika, że "jest niedaleko", ale to mało precyzyjne :)

Spodobała mi się Villa Meridiana.
Znachr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Znachr » 11.12.2009 15:49

Daleko od morza niestety
Na wzgórzu, czyli od drogi ze strony masywu Sv Ilija - to po pierwsze
Na początku miejscowości, ale niedaleko zejście na plaże miejską (to akurat też uważam za wadę)
Natomiast basen jest ok, a poza tym na HR zawsze do plaży dojeżdżam - osobiście koło Orebica polecam malutkie dzikie plaże za 3 hotelami (Belleneuve czy coś w ten deseń, Rathaneum i Orsan) i duże plaże tuż przy drodze przed Viganj - nie są tak zatłoczone (chociaż czego by nie powiedzieć o miejskiej plaży i z tym się zgadzam, to ma/może miała ciekawe dno do rurkowania :) przynajmniej na początku miejscowości)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 11.12.2009 16:49

Nie pamiętam adresu, mam gdzieś wizytówkę, jest to w Viganj. Samodzielny domek, dobry dla 2 osób, dosyć luksusowy, płaciłem 22 euro, 3 lata temu. Miejsce na deski.

Obrazek

Obrazek
jerzy26
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerzy26 » 11.12.2009 17:30

Proponuję www.orebic-tours.hr, w Orebicu, czysty bardzo dobrze wyposażony, byłem lipiec 2009 - wszystko ok. :papa: :hut:
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 15.12.2009 15:17

a może tu warto zajrzeć?

http://www.peljesac.pl/orebic/willa-ostojic-2.html
my byliśmy zadowoleni :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone