Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję linku do informacji o KRK

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DINO
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DINO » 28.12.2008 21:45

Witam,
kiedyś czytałem na forum bardzo ciekawy opis miejscowości na wyspie KRK- opis plaż, miast, atrakcji i wiele innych przydatnych informacji wraz z mapami i fotkami. Niestety nie pamiętam autora tego dzieła i tytułu tematu. Jeśli ktoś mógłby mi podesłać link do tego tematu, byłbym wdzięczny.
Dziękuję
i Pozdrawiam ciepło w mroźny zimowy wieczór
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2008 21:49

DINO
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DINO » 28.12.2008 21:57

Dzięki Wielkie - to się nazywa błyskawica.
Pozdrawiam
DINO
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DINO » 28.12.2008 22:22

Do Piotrka_B -
mam wielką prośbę: czy mógłbyś mi wskazać/polecić (na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) jakąś kwaterę/y na KRK w której sam byłeś lub chwaloną przez innych. Wybieram się (a raczej planuję się wybrać) po raz pierwszy w przyszłym roku i nie chcę "dać plamy" przed żoną i dziećmi organizując kanikułę. Plany dojrzewają od stycznia br., lecz z różnych przyczyn nie wypaliły w dobiegającym już końca roku. Odwiedziłem mnóstwo stron z kwaterami. Jednak trudno jest się zdecydować na konkretną kwaterę.
Byłbym wdzięczny za wskazanie fajnego lokum
z góry Dzięki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2008 22:33

Przykro mi ale w tym Ci nie pomogę :cry:
Fakt, miałem tam lokal ale spałem u swoich znajomych Chorwatów.
Z tego co mi wiadomo to aktualnie nie zajmują się wynajmowaniem.
Poza tym chyba nie byłoby to aż takie atrakcyjne lokum dla "nieznajomych" z uwagi na to od nich do morza jest ok. 2 km
Ja wiem, że z szukaniem jest problem - po prostu tzw mętlik w głowie.
Moja rada żeby nie osiwieć :lol: - zdecyduj się na 2, max 3 miejscowości i zawęź poszukiwanie do konkretnego punktu a nie do całej wyspy.
Te miejsca które, moim zdaniem, są najlepsze na bazę masz w linku wyżej.
Lokali szukaj na: www.apartmani-hrvatska.com/krk/index.htm inne strony odpuść bo to niepotrzebne dublowanie adresów - na tej stronie, moim zdaniem, jest kompletna oferta tych co się oficjalnie na wyspie ogłaszają
Pozdrav
DINO
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DINO » 28.12.2008 22:41

Mimo wszystko - dzięki :D
Pozdrav
Karolina Kozlowska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Kozlowska » 28.12.2008 22:56

Dino -- Wpadnij na www.adriatic.hr/Krk :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2008 23:03

DINO napisał(a):Mimo wszystko - dzięki :D
Pozdrav

KRK ul. Splitska 2 - gospodarz nazywa się Josip - za 2+1 36 E. 300 m do morza 200 m do centrum

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone