Witam,
szukam pokoju, kwatery dla dwóch osób w terminie 24.07 - 3.08 gdzieś na wybrzeżu między Zadarem a Dubrovnikiem. Dobrze by łazienka była w pokoju. Cenowo najlepiej by podchodziło pod to co w Polsce.
Z góry dziękuję.
.png)
.png)
OCeZet napisał(a):Witam,
szukam pokoju, kwatery dla dwóch osób w terminie 24.07 - 3.08 gdzieś na wybrzeżu między Zadarem a Dubrovnikiem. Dobrze by łazienka była w pokoju. Cenowo najlepiej by podchodziło pod to co w Polsce.
Z góry dziękuję.
.png)
.png)
OCeZet napisał(a):No wiesz będąc np w Kołobrzegu płaciłem 30 zł od osoby za pokój dla dwóch osób, w tym łazienka, tv i dostęp do kuchnii.
W Bułgarii płaciłem również 30 zł od osoby za podobny standard.
PS: Przejrzałem większość aktualnych tematów, ale tam ceny zaczynają się od 50 euro za jakiś apartament (raczej nie interesuje mnie takowy).
.png)
.png)
OCeZet napisał(a):Czyli ogólnie rzecz biorąc w Chorwacji ciężko o pokoje w kwaterach prywatnych, pozostają tylko apartamenty ?
To dziwne, bo niejednokrotnie już tu na forum spotykałem się ze stwierdzeniem ze co jak co ale w Chorwacji kwatery są tańsze a przynajmniej porównywalne cenowo z tymi w Polsce.
.png)
.png)
OCeZet napisał(a):Kuchnia może być nawet wspólna na piętro czy nawet na dom/ville. Nie mamy wielkich wymagań. Ważne by było czysto, bezpiecznie (cobyśmy się nie obawiali zostawiać rzeczy wartościowszych w tym trochę gotówki w pokoju podczas plażowania) no i by do tej plaży było maksymalnie 30 minutek wolnym spacerem
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje