napisał(a) sviva » 11.01.2012 21:02
Firma w której pracuję dostarcza meble i urządzenia gastronomiczne ze stali nierdzewnej (audycja zawierała lokowanie produktu

) na stadion gdański. Z racji tego byłem tam w październiku i muszę powiedzieć, że efekt jest piorunujący. Miałem okazję zobaczyć loże vipowskie i wierzcie mi ludzie trochę tam wygodniej niż na krzesełkach ogólnodostępnych
Ponadto z racji zamieszkania byłem na stadionie wrocławskim i mimo, iż trzeba było zmienić jego konstrukcję to robi wrażenie. I naprawdę teren dookoła jest coraz bardziej zagospodarowany. Została tylko dziura w ziemi po galerii Solorza...

Zwiedziłem również stadion w Poznaniu i mimo iż jest efektowny to oznakowanie trybun i wejść pozostawia wiele do życzenia... Pamiętam jak podczas meczu z Wybrzeżem Kości Słoniowej zamiast na A1 wleźliśmy do Press Roomu ale przynajmniej mamy zdjęcie z Borkiem
Ogólnie to stadionów nie musimy się wstydzić. Wszystko będzie ok. Gorzej z drogami, dworcami i boję się, że w mediach będzie huczeć, że Polacy ponaciągali pół Europy na noclegi, picie i jedzenie. Ale obym się mylił.