Ja wiem ...
No dobra, do końca zmieni się, jak te remonty na dojazdach do obwodnicy skończą,
ale resztę mogę potwierdzić - zmienił
Uwaga! Misiek leci do Wrocławia
.png)
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):Najlepiej do jakiegoś fajnego, ciepłego, niedrogiego, południowego kraju z czystym morzem i przyjaznymi tubylcami.![]()
Grecje mam na myśli, ofkorz.
.png)
weldon napisał(a):
Toż cały czas to powtarzam - EURO, EURO i po EURO
Ważne jest, co my z tego będziemy mieli, a nie, że ktos tam sobie raz w życiu w Poznaniu na mecz pójdzie, a potem pojedzie do Wrocławia czy do Gdańska
Tam jest, podobno, drogo - JAnniko tak ostatnio pisał i przykłady podawał.
A może interlokutor Janniko?
Nie pamiętam
janniko napisał(a):
Jeżdżę do Grecji od kilku lat i na razie nie chcę tego zmieniać, bo: jest tam pięknie, zawsze można liczyć na pogodę (nawet jak pada to jest gorąco), w stosunku do Chorwacji jest taniej, a ostatnio (z tego co czytam) to zdecydowanie taniej, no i co najważniejsze - Grecy wiedzą jak traktować turystów, w Grecji czuję, że jestem odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, Grecy traktują turystów tak, jak powinno się traktować klienta, który zapewnia im dostatnie życie (a tego często na Bałkanach brakuje).
.png)
Kiepura napisał(a):...
A w czwartek dla uspokojenia nerwów popijawa w Krakowie.....
.png)
weldon napisał(a):Kosmetyki ważna rzecz.
Podobno, cyt.: "prawie 2% polskich gospodarstw nie kupuje papieru toaletowego", a cyt.: "30%mężczyzn i 11%kobiet nie myje zębów w ogóle"
.png)
.png)
weldon napisał(a):Wiesz, że tu większość to przyjezdne, w dodatku, w większości, z prowincji
A już myślałem, że wpadniesz na Fiolkowo-Krakusowocitowe spotkanko....
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=34746...
14 kolejka:
19 listopada (sobota) - Wisła Kraków - Górnik Zabrze
W cenie - 85zł/osobę jest :
wynajem lokalu wraz z obsługą w godzinach jw. , dania ciepłe , sałatki , przystawki - wszystkie śródziemnomorskie, wędliny, sery , zimne napoje, herbata, itd, itp niespodzianki
13 kolejka:
6 listopada (niedziela), to szczególny dzień, tego dnia na stadionie Cracovii odbędą się 184 Wielkie
Derby Krakowa. Cracovia ; Wisła Kraków

...Kiepura napisał(a):...A już myślałem, że wpadniesz na Fiolkowo-Krakusowocitowe spotkanko....
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=34746...
Dzięki Slapol za pamięć. 19 listopada, Osiemnasta powiadasz. Hmmm...14 kolejka:
19 listopada (sobota) - Wisła Kraków - Górnik Zabrze
Nie ma sprawy wpadniemy z ekipą, to w końcu tylko 500 metrów z buta...![]()
Full service w ramach kosztów:W cenie - 85zł/osobę jest :
wynajem lokalu wraz z obsługą w godzinach jw. , dania ciepłe , sałatki , przystawki - wszystkie śródziemnomorskie, wędliny, sery , zimne napoje, herbata, itd, itp niespodzianki
Torcida się pewnie też dołączy...
A w ogóle trzeba było dwa tygodnie wcześniej to zorganizować.
....
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):......, ano dlatego, że korzystacie z handicapu stolicy. Centrale banków, urzedów, instytucji to wszystko jest w stolicy.
Kiepura napisał(a):
Mistrz Polski w piłce
.png)
weldon napisał(a):Sumy, sumy, sumy, liczby, porównania ...: Narodowy za drogi? W Kanadzie dali 1,7 mld za sam dach!
Oczywiste oczywistości okazują się nierzeczywiście nierzeczywiste ...
Pozdrawiam
slapol napisał(a):Chcesz zawitać, to pewnie Krakuscitowy kontakt niezbędny
realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a):......, ano dlatego, że korzystacie z handicapu stolicy. Centrale banków, urzedów, instytucji to wszystko jest w stolicy.
Też mieliście kiedyś stolicę, a nawet króla, ale nie potrafiliście go zatrzymać.
realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a):
Mistrz Polski w piłce
Tak jak z tym królem i stolicą. To już historia.
.png)
Kiepura napisał(a):...Tyle tylko, że ja uważam, że forsa która poszła na te inwestycje mogła zostać racjonalniej wykorzystana. No, ale teraz mleko sie już rozłało.
.png)
realista2 napisał(a):Wystarczyłby stadion Legii