weldon napisał(a):u nas jest jeszcze jedna i, w dodatku, już kończy prace i kończy pierwszy tunel?
Taaaa, kto ją widział...
Mam nadzieję, że zobaczę.
.png)
weldon napisał(a):Ale masz piękne miejsca do fotografowania![]()
Mówisz, że do Nowego Portu polikwidowali?
Ja też się zgadzam, po tym, co widzę, że chyba najgorszą instytucją w Polsce jest to stare, skostniałe, PKP :/
U nas most kolejowy sobie szmatami pokryli, żeby go tylko nie pomalować.
Dlatego te autostrady mnie cieszą. Nie cierpię kolei ...
No, chyba, że taka jest jak na twoich fotkach, to takie plenery lubię![]()
Gwoli sprawiedliwości, to nasza SKM-ka powymieniała już stare wagony, co niezmiernie dzieciaka ucieszyło, na takie nowe, Elfy.
Za to remont wiaduktu żoliborskiego strasznie się przez nich przedłużył,
dali ciała z dworcem Powiśle, położonym zaraz koło stadionu, dali ciała z połączeniem kolei z metrem ...
Ale ogólnie ta cała kolej to syf ...
Czekam tylko, żeby zaczęli to co Holendrzy stosować w swoich wagonach. Dopiero byłby ubaw
.png)
witpol napisał(a):Na poparcie Twoich słów zobaczcie wiaty na peronie po remoncie
.png)
Kiepura napisał(a):Higienia u białych ludzi to wymysł ostatnich 150 lat, powszechna higiena to dopiero ostatnie 50 lat a w Polsce raptem 20 lat.
.png)
realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a):Higienia u białych ludzi to wymysł ostatnich 150 lat, powszechna higiena to dopiero ostatnie 50 lat a w Polsce raptem 20 lat.
Zgoda tak było, choć te zaledwie 20 lat czystości w Polsce to już ostro pojechałeś po bandzie.

No i Chorwaci trafili na Turcję ...
.png)
.png)
weldon napisał(a):Dla odmiany Szwedzi szykują się na Gdynię ... Blisko do domku będą mieli
Ciekawe, bo jeszcze, zdaje się, nie wiadomo kto, gdzie, będzie grał,
ale już prognozują, że na PGE Arena może być tak:
Holandia, Rosja, Grecja i Estonia
ale może też być tak:
Hiszpania, Niemcy, Portugalia, Francja - grupa śmierci
A jak to było z biletami, bo nie pamiętam - wybierało się stadion, czy mecz, na który chce się pójść?
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):W związku z głupawymi zarządzeniami brukselskiej centrali trzeba jeszcze jakieś systemy oddymiania zainstalować. W zimie to będą robić. Tak, że jeszcze nie koniec budowy.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.