Przecież:
Ruch pieszy przebiegał zgodnie z zaleceniami służb, komunikacja miejska funkcjonowała bez odczuwalnych opóźnień
Było autobusem pojechać.
Ja, ostatnio, jechałem ...
Niesamowite przeżycie. Znów mi zapadnie na długie lata w pamięci
.png)
Jacek S napisał(a):...Ogólnie to jakaś pomyłka...od godz. 16 połowa miasta zamknięta dla ruchu bo mecz...Po dzieciaka nie mogłem dojechać.....
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Podobno problemem nie były samochody, tylko piesi.
Policja, nie wiem czemu, wstrzymała ruch samochodowy do czasu, dopóki wszyscy nie opuścili stadionu.
Tak, przynajmniej, stojący kierowcy mówili.
Kiepura napisał(a):.... Podejrzewam, ze ktoś, gdzieś przestraszył się i całe zamieszanie wynika z ograniczeń organizacyjnych a nie infrastruktury...
.png)
Kiepura napisał(a):To zielone z tyłu, czyż nie ?
Kiepura napisał(a):Niemożność dojazdu samochodem pod stadion to absurd.
Kiepura napisał(a):Przecież Lechia będzie tam grała. Będą zamykać miasto co dwa tygodnie ?
weldon napisał(a):Policja, nie wiem czemu, wstrzymała ruch samochodowy do czasu, dopóki wszyscy nie opuścili stadionu.
Slapol napisał(a):...po prostu w pewnych miastach brak jest doświadczeń z 40-tysięczną grupą ludzi opuszczających obiekt piłkarski.
.png)
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a): ... Kibice tylko narzekali, że organizacja pod psem
Ogólnie to jakaś pomyłka...od godz. 16 połowa miasta zamknięta dla ruchu bo mecz...Po dzieciaka nie mogłem dojechać.
Klik
.png)
mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Dobrze by było wygrać wreszcie z polako-niemcamiale jeśli mamy przegrać, to po widocznej walce na boisku
Jak wygrać .... przecież oni mają armaty i czołgi, a my tylko szabelki
.png)
slapol napisał(a):Kiepura napisał(a):.... Podejrzewam, ze ktoś, gdzieś przestraszył się i całe zamieszanie wynika z ograniczeń organizacyjnych a nie infrastruktury...
Pewnie tak, po prostu w pewnych miastach brak jest doświadczeń z 40-tysięczną grupą ludzi opuszczających obiekt piłkarski (nie mówię tu o zgrupowaniach religijnych, chociaż jak pamiętam podczas wizyty Papieża też część miasta była wyłączona z ruchu).
Co do infrastruktury....w pobliżu naszego stadionu jest węzeł autostradowej obwodnicy Wrocławia (Wrocław - Stadion)....i ma on być zamknięty podczas sobotniej gali bokserskiej![]()
.png)
Kiepura napisał(a):Mrożkiem pachnie
Kiepura napisał(a):A mecz ogólnie udany :
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.