Janusz Bajcer napisał(a):Do Euro 2012 blisko, coraz bliżej
Myślałem, że o tyle przesuneli żeby z A2 zdążyć.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Oczekiwania wobec goszczenia w RP tej imprezy były ogromne.
.png)
weldon napisał(a):trafiony jest chyba tylko Narodowy.
Oczekiwania wobec goszczenia w RP tej imprezy były ogromne.
.png)
Kiepura napisał(a):weldon napisał(a):trafiony jest chyba tylko Narodowy.
![]()
.png)
FUX napisał(a):A co to, to Euro 2012?
.png)
weldon napisał(a):Potencjału PGE Areny, podobno, nie potrafią wykorzystać
.png)
weldon napisał(a):
Ja mam wymieniony niemal w 100% tabor miejski i podmiejski, podremontowanych kilka stacji kolejowych, w tym Centralny, oczyszczony z badziewia i straganów kawał miasta, uporządkowane wybrzeże praskiej strony Wisły, przebudowanych i oddanych kilka ciągów komunikacyjnych, lotnisko w Modlinie, most przez Wisłę, Trase Toruńską na ukończeniu, prawdopodobieństwo rozpoczęcia prac na dwóch wylotówkach z Warszawy, prawdopodobnie dlatego, że przyśpieszono inne prace, mam rozpoczętą budowę drugiej linii metra, no i jakieś 4-4 i pół godziny do Gdańska, gdzie zdarzało mi się już jechać i 7 i 11 godzin, z widokami na przyspieszenie tego, kiedy oddadzą połączenie z Konotopą.
Czy miałbym to bez Euro?
Kiedyś pewnie tak, ale o potrzebie tego czego mówiono od kilkudziesięciu lat,
a zrealizowano teraz, na Euro.
Źle nie jest ...
.png)
.png)
FUX napisał(a):Ja pierd....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
weldon napisał(a):Domyślam się, że satysfakcji pod postacią zdobycia mistrzostwa nie przewidujesz?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Gdyby rzeczywiście organizacja takich imprez nie zostawiałaby państwom organizatorom nic poza długami, to przezcież nikt by o to nie zabiegał jak o złoto, co ma miejsce od lat.
.png)
weldon napisał(a):A tak się zastanawiam, ile lat temu Grecy mieli te swoje igrzyska?
weldon napisał(a):Ale z grupy wyjdziemy?
weldon napisał(a):No to chociaż zagramy ... ze trzy mecze?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.