Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.03.2012 12:57

Jacek S napisał(a):Tylko na reklamę?
To straszne bo nie usłyszałeś najważniejszego:
Pamiętaj - wszyscy dmuchamy w jedną trąbę.

Chyba nie bardzo - z tego co wiem, to wczoraj był zarówno zakaz wnoszenia "profesjonalnego sprzętu fotograficznego i kamer" jak również trąb i różnych takich, popularnie zwanych wuwuzelami, więc może i dmuchamy, ale przed tymi bramkami, co je Kaszubski stawiał :D
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 01.03.2012 14:07

smoki3 napisał(a):
Posłuchaj 8) Gościem jest Jan Tomaszewski. :lol:

"Jan Tomaszewski udzielił obszernego wywiadu niemieckiej stacji Sport 1.

Nie identyfikuję się z zespołem Smudy. Nawet jeśli zdobędzie on mistrzostwo Europy, to nie będę mu kibicował. Będę dopingował reprezentację Niemiec, która ma bardzo obiecującą drużynę."

Zdrajca narodu w partii prawdziwych patriotów? ;)
Juz kiedys przepuścił 3 bramki w kompromitujący sposób na Stadionie X lecia w meczu z Niemcami.
IPN powinien sprawdzic czy juz wtedy nie kibicował naszym zachodnim sasiadom.
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 01.03.2012 14:10

Janek był fajny chłop jak stał między słupkami.
Teraz ( od czasu "posłowania"), jakoś zdziwniał.
PZDR.
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 01.03.2012 14:51

Jak Tomaszewski przeszedł do "legendy" w legendarnym meczu:

Trzy,góra cztery interwencje,reszta to normalne bramkarskie rzemiosło.
I więcej szczęścia niż rozumu.
Tak jak dzisiaj ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.03.2012 16:09

weldon napisał(a):... zakaz wnoszenia "profesjonalnego sprzętu fotograficznego i kamer"

Zastanawiałem się wczoraj nad egzekwowaniem tego "przepisu" - jakaś definicja by się przydała... :lol: ...no bo niby co to znaczy i kto ma o tym decydować?
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 01.03.2012 16:23

Ja mialem :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.03.2012 17:19

Jacek S napisał(a):Zastanawiałem się wczoraj nad egzekwowaniem tego "przepisu" - jakaś definicja by się przydała... :lol: ...no bo niby co to znaczy i kto ma o tym decydować?

Opisałem to opisując otwarcie stadionu: kamera, to kamera, statyw, to statyw, natomiast aparat powinien mieć wymienny obiektyw.

Nawet evile szły do kosza :)

Swoją drogą straszna przykrość, jak ktoś się nie doczytał w regulaminie imprezy :?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.03.2012 17:22

weldon napisał(a):

Co to takiego?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.03.2012 20:48

kamil1929 napisał(a):Ja mialem :wink:

Żadnego rekwirowania aparatów, czy kamer nie było 8)

Bynajmniej nie zauważyłem.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.03.2012 21:14

Jacek S napisał(a):
weldon napisał(a):

Co to takiego?

Bezlusterkowce ...

kaszubskiexpress napisał(a):

Nawet w telewizji podawali tę informacje.
Lepiej nie ryzykować, bo jak przyjdzie co do czego, to będzie problem.

Na otwarciu też, w pewnym momencie, zaczęli wpuszczać wszystkich, ale na początku bardzo tego pilnowali.

Mnie to nie dotyczy, więc problemu nie mam :)

Z tego, co dziś słuchałem, to jeszcze większym problemem był zakaz palenia ... Też mnie nie dotyczy :D
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 02.03.2012 00:03

Manga napisał(a):Zdrajca narodu w partii prawdziwych patriotów? ;)

[...]

IPN powinien sprawdzic...

Obrazek
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 02.03.2012 07:00

kaszubskiexpress napisał(a):

Rozmawialem z jednym kolesiem mial aparat z wymiennym obiektywem i nie chcieli go wpuscic,ale udalo sie.Ja nie mialem problemu,powiedzial mi stroz ,ze jak by sie uparl to bym nie wszedl,ale sie nie uparl :wink:
[URL=http:
/3120461/dsc-0371]Obrazek[/URL][img]
[url=httl/zdjecie/3120452/dsc-0364]Obrazek[/url]
[/img][url=httpl/zdjecie/3120416/dsc-0332]Obrazek[/url]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2012 07:32

kamil1929 napisał(a):Ja nie mialem problemu,powiedzial mi stroz ,ze jak by sie uparl to bym nie wszedl,ale sie nie uparl :wink:

To jak z winietami na autostradzie w Austrii - podobno komuś się udało przejechać bez i zaczął zachęcać innych ;)

Na szczęście mnie to nie dotyczy - ani mnie wymienne obiektywy nie rajcują, ani rozmowy ze stewardami, jak to się ich ładnie nazywa.

Jeżeli już to wolałbym z którąś stewardessą ;)

Dawaj więcej fotek :D

Dziś jest rocznica urodzin człowieka, który mocno zaraził mnie swego czasu choroba zwaną piłka kopaną - Górskiego Kazika.

Chorobą uleczalną, jak się okazało, bo wystarczyło kilku jego następców, żeby mnie do tej dyscypliny kompletnie zniechęcić :D

Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony organizacją całej imprezy.

Zresztą nie tylko ja. Poważnych perturbacji, tak w zasadzie spodziewali się wszyscy, tym czasem okazało się, że złapali tylko kilka, bodajże sześć, samochodów, parkujących czy poruszających się w zamkniętym rejonie, kilka mandatów wystawili, natomiast większym problemem okazały się okazjonalne stoiska - dwa zarekwirowali, jedenaście skończyło się mandatem.

Zamknięty most, kilka czy kilkanaście składów tramwai dodatkowych, około setki dodatkowych autobusów rozprowadziło te prawie 60 tysięcy ludzi po mieście bez większych problemów.

No i sam stadion - nieckę stadionu wszyscy opuścili w ciągu 6 minut :roll:

Niesamowitym jest dla mnie, w czym ludzie chodzą, jeśli ta biało-czerwona kratka dookoła elewacji stadionu kojarzy im się z ich podartymi gaciami, albo z praniem 8O

Ja bym w życiu czegoś takiego na d... nie założył, ale cóż, de gustibus ...
Jak kto lubi mieć takie podarte gacie na tyłku, to niech lepiej tego nie rozgłasza ;)

:D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.03.2012 08:12

weldon napisał(a):

Niesamowitym jest dla mnie, w czym ludzie chodzą, jeśli ta biało-czerwona kratka dookoła elewacji stadionu kojarzy im się z ich podartymi gaciami, albo z praniem 8O

Mr Lady P lubi prowokować, jak to rockman :lol:

Mam kilka fotek, jak zgram to coś wkleję. :P
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 02.03.2012 09:22

weldon napisał(a):
Poważnych perturbacji, tak w zasadzie spodziewali się wszyscy, tym czasem okazało się, że złapali tylko kilka, bodajże sześć, samochodów, parkujących czy poruszających się w zamkniętym rejonie, kilka mandatów wystawili, natomiast większym problemem okazały się okazjonalne stoiska - dwa zarekwirowali, jedenaście skończyło się mandatem.

Zamknięty most, kilka czy kilkanaście składów tramwai dodatkowych, około setki dodatkowych autobusów rozprowadziło te prawie 60 tysięcy ludzi po mieście bez większych problemów.

No i sam stadion - nieckę stadionu wszyscy opuścili w ciągu 6 minut :roll:

A jak Ci Kiepura mówił, że żadnej rzezi nie będzie, toś się nie słuchał :D

Dojdziesz i do tego, że brak parkingu to poważny błąd. 8)

Zabawnie się czytało niektóre sprawozdania w czołowych gazetach.
"Potok ludzki przekracza most"

Potok ludzki, 48 tysięcy :lool: :lool:
:lool:

Potok ludzki to był, jak milion ludzi po mszy papieskiej przekraczało Most Dębnicki, żeby dostać się na drugą stronę Wisły. A i tak byłem wciągu godziny od zakończenia w swoim domu na przedmieściach :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 82
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone