platon napisał(a):kawo napisał(a):Czyli temat klapek i sandałów - wyjaśniony. Można nosić bez nakładania skarpetek ( całe szczęscie dla mnie, skarpetek latem w zasadzie nie używam więc bez problemu).
Mnie jednak najbardziej wkurza, denerwuje, zasmuca, irytuje jak na wczasach, wczasowicz ....... gotuje sam sobie. Jestem zagorzałym przeciwnikiem, wypoczynek ma być wypoczynkiem. Żywić się należy miejscowymi jadłami w miejscowych restauracjach, hotelach, konobach , .... Krew mnie wówczas zalewa na takie zachowanie. To dla mnie jest obciach. Takie małomiasteczkowe, takie dziwne, takie świadczące o "biedzie". Korzystam z hoteli i napotkanym osobą, jak by im ktoś zaproponował gotowanie samemu sobie uznałyby to za najgorszą śmiertelną obrazę.
ps. tylko mnie nie zastrzelcie, proszę. Napisałem to co uważam.
kawo puknij się Ty w głowę sandałemale to tak mocno
Dokładnie
1) na wakacje jeżdzą też osoby o "mniejszym portfelu"
2) kampingowcy, dla których taka forma spędzania odpoczynku jest jakimś sposobem na życie (i to bez względu na zasobnośc portfela)
3) nie Twój biznes gdzie i jak kto je,
4) a jak logicznie potrafisz uzasadnic (w co watpię) to: "...Żywić się należy miejscowymi...", ze szczególnym naciskiem na słowo "należy" to zwracam honor
PS. nikt Cię nie zastrzeli - są o wiele ciekawsze rzeczy do zrobienia

.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)