.png)
.png)
moondek napisał(a):Generalnie nie chodzi o to, żeby nie nosić latem klapek, czy sandałów, ale o to, żeby nie zakładać do nich skarpet![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):dallas napisał(a):czym róznimy sie od innych turystów?
Dobrze wykształcony Polak napisze temat - cytuję:
"Po czym poznac Polaka w chorwacji?" pisząc nazwę kraju dużą literą.
.png)
dallas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):dallas napisał(a):czym róznimy sie od innych turystów?
i do takich wykształconych sie zaliczam w koncu skonczyłam studia
.png)
dallas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):dallas napisał(a):czym róznimy sie od innych turystów?
i do takich wykształconych sie zaliczam w koncu skonczyłam studia
.png)
.png)
.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):moondek napisał(a):Generalnie nie chodzi o to, żeby nie nosić latem klapek, czy sandałów, ale o to, żeby nie zakładać do nich skarpet![]()
Generalnie chodzi o to zeby kazdy chodzil tak jak mu wygodnie. Jedyne ogolne wymaganie to w miare czysty wyglad i zapacha poza tym to jak sie komu podoba!
.png)
zawodowiec napisał(a):Generalnie chodzi o to zeby kazdy chodzil tak jak mu wygodnie. Jedyne ogolne wymaganie to w miare czysty wyglad i zapacha poza tym to jak sie komu podoba!
.png)
.png)

kawo napisał(a):Czyli temat klapek i sandałów - wyjaśniony. Można nosić bez nakładania skarpetek ( całe szczęscie dla mnie, skarpetek latem w zasadzie nie używam więc bez problemu).
Mnie jednak najbardziej wkurza, denerwuje, zasmuca, irytuje jak na wczasach, wczasowicz ....... gotuje sam sobie. Jestem zagorzałym przeciwnikiem, wypoczynek ma być wypoczynkiem. Żywić się należy miejscowymi jadłami w miejscowych restauracjach, hotelach, konobach , .... Krew mnie wówczas zalewa na takie zachowanie. To dla mnie jest obciach. Takie małomiasteczkowe, takie dziwne, takie świadczące o "biedzie". Korzystam z hoteli i napotkanym osobą, jak by im ktoś zaproponował gotowanie samemu sobie uznałyby to za najgorszą śmiertelną obrazę.
ps. tylko mnie nie zastrzelcie, proszę. Napisałem to co uważam.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.