.png)
.png)
dallas napisał(a):czym róznimy sie od innych turystów?
.png)
.png)
.png)
.png)
damiangres napisał(a):Poza tym pisząc tak obrażasz, obrażacie i mnie i całą rzeszę, zaręczam kulturanych ludzi, wypoczywających nad Adriatykiem.
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):...na nogach sandały...a w sandałach ...skarpetki... (najczęściej czarne, podciagnięte "pod szyję" czyli tak wysoko jak tylko się da)... Kiedy widzę takiego Pana, to 99,9 % rodak
Pozdrawiam serdecznie
.png)
.png)
.png)
damiangres napisał(a):Poza tym pisząc tak obrażasz, obrażacie i mnie i całą rzeszę, zaręczam kulturanych ludzi, wypoczywających nad Adriatykiem.
.png)
moondek napisał(a):damiangres napisał(a):Poza tym pisząc tak obrażasz, obrażacie i mnie i całą rzeszę, zaręczam kulturanych ludzi, wypoczywających nad Adriatykiem.
Chłopaku, więcek luzu! Nikt tu nikogo nie chce obrażać. Wystarczy, że mamy smutasów prezydenta i premiera, którzy się obrażają za wszystkoNie zniżaj się na litość boską do poziomu ich poczucia humoru!
Większość z tych rzeczy napisanych o naszych rodakach to niestety prawda, ale na szczęście większość z nas nie robi podobnych rzeczy. Traktuj ten wątek po prostu jako "ku przestrodze"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.