.png)
FUX napisał(a):Pobudzę Twój/Wasz apetyt na ditę...
-16 w dwa misiące...
.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Poczytaj o diecie Dukana. Jest calkiem przyjazna. Nalezy pamietać o tym, aby na każdy 1kg zrzucony, "odzwyczajać organizm przez 10 dni.
Tak więc mam przed soba koniec roku na finisz...
.png)
FUX napisał(a):Forum ogólne to chyba nie miejsce, aby na ten temat dyskutować....
.png)
weldon napisał(a):FUX napisał(a):Forum ogólne to chyba nie miejsce, aby na ten temat dyskutować....
A czemu nie? 33 strony dyskusji, można kontynuować
.png)
.png)
Robson36 napisał(a):To ja wam napiszę ciekawostkę jak my Polacy uczymy Chorwatów naszego języka a więc takie słówka jak Ku..a , H.j , Pi..a, Ku..s itd , itd i słuchajcie teraz spaceruje sobie chłopak z dziewczyną po jakiejś tam miejscowości i zaczepia go Chorwat : Ty Sztefan alesz masz ładna ku..wadobre tak ale prawdziwe hehehe pozdrawiam
.png)
CinnamonGirl napisał(a):FUX napisał(a):Szybki przegląd passe...
Podkoszulek bieliźniany na tzw. naramkach, polskie piwo w puszce, pederastka lub torebka "na wszystko" na pasku od spodni, sterczący kałdun zwany mięśniem piwnym, qqq.... latające w powietrzu, nieśmiertelne skarpety i sandały lub mokasyny, kobiece piersi "wyzwolone" na czas wakacji ze staników, siegajace pasa, darmowe uczestnictwo w degustacjach wszystkiego, rubaszne i glośne zachowanie, nadrabiające brak wiary i poczucie wlasnej wartości, gdyż "inne nacje sa lepsze".
Powyższe zaobserwowane, zaslyszane, opowiedziane....
co do brzuchów meskich i mięśni piwnych - mąż właśnie robi brzuszki - zona mu weszła na ambicje i schudła 7 kg przed urlopem to i on musizaparł się chłop i juz waży 6 kg mniej i to w 3 tygodnie do urlopu jeszcze 38 dni !!! zniknie mi chłop.
kobiece piersi "wyzwolone" na czas wakacji ze staników, siegajace pasa - niestety ze stratą 7kg utraciłam też połowę biustu - do pasa nie da rady, w ogól go teraz zauwazyć to wielki problem .
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.