.png)
woka napisał(a):... Powiedziałem "dzień dobry". ONA popatrzyła na mnie jak na wariata i "ani me ani be ani kukuryku" ....

.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):woka napisał(a):... Powiedziałem "dzień dobry". ONA popatrzyła na mnie jak na wariata i "ani me ani be ani kukuryku" ....
Witaj WOKA Na plaży w Baśce moje dzieciaki poznały się z dwoma rówieśniczkami (jak sie okazało z Krakowa). Dzieciaki bawiły sie przez cały dzień ze soba. Rodzice jak sie okazało byli "rozłożeni" ok 10 - 15 metrów od nas. Kilkakrotne próby złapania przeze mnie kontaktu z mamą lub tata tych dzieci kończyło sie z ich strony jakimś nerwowym odwracaniem głowy w stylu" "żeby tylko przypadkiem nas nie zobaczyli" albo nagle oboje zainteresowywali sie chmurami lub słonkiem
Pozdrav dla wszystkich normalnych

.png)

maciek1956 napisał(a):Plaża, leżymy rozkoszując się ciepłem, nadchodzi kobieta i 2 facetów, klapki, białe skarpety, kolorowe szorty za kolana, puszki piwa w rękach, "kurwiątka" smutne miny--kto tooczywiście pomyślałem--NASI--i to był błąd, to byli Węgrzy.
Lider16 napisał(a):To Węgrzy takim samym mięsem rzucają![]()
![]()

.png)
woka napisał(a):Nie wiem dlaczego, nie wiem ....... ale jestem zdania, że dobre zachowanie idzie w parze z inteligencją, z wykształceniem. Widać i czuć kto jest kim. "Burak" burakiem pozostanie i żadne pieniądze tego nie zmienią.
Lider16 napisał(a):To Węgrzy takim samym mięsem rzucają![]()
![]()
Piotrek_B napisał(a):Jak miałeś na myśli "kurwiątka" to Maciek chyba nie miał na myśli rzucania mięsem tylko atrybut ręcznyczyli inaczej mówiąc saszetke na dokumenty
zwaną również w niektórych rejonach kraju "pedałówką"
![]()
.png)
AnetaA napisał(a):Karolku kochany to, że o tym piszemy czy rozmawiamy,że pewne rzeczy po prostu zauważamy nie oznacza jednak, że jesteśmy nietolerancyjni, nie uważasz
.png)
karolek napisał(a): Czy tylko polakom można coś zarzucić? Anglicy w Krakowie wyczyniają dzikie burdy. Ale jak powiedział pewien restaurator - nawet jak zdemolują lokal to i tak się opłaca. Pewien znany mi osobiście rodowity szwed przyjeżdżał do Polski tylko po to, aby uchlać sie za małe pieniądze. Pił przez 24 godziny z krótką przerwą na sen. Pozdrowienia.

.png)
majeczka napisał(a): Na co będzie nas stać, czy tylko na Chorwację?
.png)
FUX napisał(a):majeczka napisał(a): Na co będzie nas stać, czy tylko na Chorwację?
Jak dalej ceny będą się pięły w Cro, to sądzę że trzeba będzie szukać sobie innego kraju na emeryturę.
Znajomi ostatnio zachwalali Portugalię. Podobno ciepleji taniej, niż w PRL-u.
Chyba trzeba będzie pojechać na rekonesans.
Może założymy osobny wątek o Portugalii?
Kto był, niech podzieli się informacjami i to niekoniecznie tymi z hotelowisk.....
majeczka napisał(a):...Ciekawe jednak jest to, gdzie my będziemy wyjeżdżali, odpoczywając podczas naszych emerytur? Na co będzie nas stać, czy tylko na Chorwację?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.