.png)
.png)
Lubuszanin napisał(a):Janusz, a jak zrobic ą, ę, ć, ł jesli ktos nie ma konczyn gornych, jest sparalizowany i pisze ustami?.

.png)
.png)
Hunter napisał(a):
Po napisaniu np. posta sprawdzam na podglądzie i okazuje się, w których momentach ten p........y klawisz niedomagałNiektóre błędy mogę przeoczyć. A nieraz zdarza mi się posłać posta bez podglądu i korekty.
Aż się bojęBo taki Rysio czy Janusz Bajcer tylko na to czychają
Ten klawisz jest taki długi a nie zawsze uda mi się w niego uderzyć centralnie
.png)
.png)
kim napisał(a):Coś mi sie wydaję, ze zgubiliscie główny wątek![]()
![]()
.png)
krakuscity napisał(a):Hunter napisał(a):
Po napisaniu np. posta sprawdzam na podglądzie i okazuje się, w których momentach ten p........y klawisz niedomagałNiektóre błędy mogę przeoczyć. A nieraz zdarza mi się posłać posta bez podglądu i korekty.
Aż się bojęBo taki Rysio czy Janusz Bajcer tylko na to czychają
Ten klawisz jest taki długi a nie zawsze uda mi się w niego uderzyć centralnie
Nie tylko oni czyhają.![]()
Zapomniałeś o mnie.
.png)
>PODPISUJĘ SIĘ NA 100%damiangres napisał(a):A ja widuję kulturalnych ludzi, dobrze ubranych i zachowujących się poprawnie.
Zostawiających po sobie porządek i dobre wrażenie.
Wkurza mnie takie gadanie, jak wyżej.
Wszędzie można znaleźć buraków. Mieszkam w Szczecinie i polecam wizytę w którymkolwiek supermarkecie koło granicy.
Pełno buraczanych Niemców, zachowujących się jak dzicz.
A mimo to mam przyjaciół, którzy potrafią się zachować i mieszkają w Niemczech.
Dla mnie takie gadanie to swego rodzaju próba dowartościowania się kosztem innych, takiego leczenia kompleksów.
Sorrka, ale ja ich nie mam i nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem.
Poza tym pisząc tak obrażasz, obrażacie i mnie i całą rzeszę, zaręczam kulturanych ludzi, wypoczywających nad Adriatykiem.
I po co?
Żeby sobie pobiadolić?
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z Cro.pl
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Jeden z przykładów nieużywania alta i shifta - moim zdaniem kiepski nick
Buber napisał(a):Rysio napisał(a):Jeden z przykładów nieużywania alta i shifta - moim zdaniem kiepski nick
![]()
![]()
![]()
Rysiek - nie znasz się - nick jest rewelacyjny.
Sądzę że to "reklama"![]()
.

.png)

BearPaw napisał(a): Zaznaczam że też lubię sobie siąść na balkonie lub nad morzem ze znajomymi i przy dobrym winie, piwie lub rakiji pogadać o tym lub o tamtym lub po prostu posłuchać "morskich opowieści "
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.