XXXII - 5,88
XXXIII - 7, 33
.png)
anakin napisał(a):Coś popierdzieliłem.![]()
A od nowa mi się nie chce.......
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W meczu Lech - Piast bez trójek![]()
mireks zapomniał o typowaniu mimo info w PW![]()
bzyq74 dwa typy podał po 17-tej więc ewentualnych punktów nie można zaliczyć
.png)
.png)
Alias21 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bzyq74 dwa typy podał po 17-tej więc ewentualnych punktów nie można zaliczyć
Naginasz zasady?
Ostatnio pisałeś że obydwa mecze oddałem walkowerem....a drugi mecz był wieczorem o 20:30....
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Jeżeli typ poszedł po godzinie 17:00 a mecz został rozpoczęty o godzinie 18:00 to niestety, ale nie zostanie typ zaliczony. Było jasno, że typujemy do godziny przed rozpoczęciem meczu. Hmm natomiast Paw_el typy meczy, co były o 18:00 podał o 20:14 ?Czy coś u mnie nie tak jest z czasem.
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Jeżeli typ poszedł po godzinie 17:00 a mecz został rozpoczęty o godzinie 18:00 to niestety, ale nie zostanie typ zaliczony. Było jasno, że typujemy do godziny przed rozpoczęciem meczu. Hmm natomiast Paw_el typy meczy, co były o 18:00 podał o 20:14 ?Czy coś u mnie nie tak jest z czasem.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Typy dzisiejszych meczów podane przez bzyg74 i pav_el nie będą zaliczane do punktacji.
Ponieważ głównym organizatorem zabawy jest Zbyszko666 - jego decyzja będzie ostateczna.
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki