- każdy typer wykasuje typy odwołanych spotkań i wytypuje wyniki ponownie przed 8 marca.
- z kasowaniem można poczekać , bo może jeszcze jakieś spotkania będę dzisiaj odwołane
.png)
.png)
mireks napisał(a):Dzięki za poprawienie,nawet sam nie sprawdzałem,wierzyłem sprawdzającym,wyniku nie zmieniałem.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Moja propozycja jest następująca:
- każdy typer wykasuje typy odwołanych spotkań i wytypuje wyniki ponownie przed 8 marca.
- z kasowaniem można poczekać , bo może jeszcze jakieś spotkania będę dzisiaj odwołane![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Więc możemy z sumą wyników poczekać. Po 8 marca wraz z 25 oraz 26 kolejką wszystko sumuje się razem. Chyba, że jakiś mecz dzisiaj odwołają.
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):- każdy typer wykasuje typy odwołanych spotkań i wytypuje wyniki ponownie przed 8 marca.
A nie spowoduje to za dużego zamieszania potem?
Ja bym zostawił te typy, które już są.
.png)
pawelli napisał(a):anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):- każdy typer wykasuje typy odwołanych spotkań i wytypuje wyniki ponownie przed 8 marca.
A nie spowoduje to za dużego zamieszania potem?
Ja bym zostawił te typy, które już są.
Ja jestem ZA tym rozwiązaniem
.png)
orson napisał(a):Jestem za zostawieniem typów. Przecież mecze będą rozegrane, tylko z opóźnieniem.

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki