martin1975 napisał(a):Hej,nowy jestem,bedziemy w Pisak 17/07/14, ktos cos opowie ?![]()
Są relacje na tym forum o Pisaku i okolicach i jest ich przynajmniej kilka

.png)
henius34 napisał(a):Ford Mondeo kombi (srebrne) z naklejką. Co do iliości schodów mogę się zgodzić pod warunkiem, że mieszkałeś na samej górze i liczysz te schody od parkingu w górę. Zresztą nie ważne.
Pozdrav
.png)

.png)
.png)
.png)
pablo150 napisał(a):REDsnake56 napisał(a):Witam,
byłem w Pisaku w tym roku między 28.06-4.07
trafiliśmy na super apartan w cenie 80 E / doba.
3 pokoje w tym 2 z dostawką + łóżko w pokoju z tv. Apartament z dwoma łazienkami.
Chyba cenę podałeś za tydzień?
Nie wierzę, że są jeszcze takie leszcze, które płacą w czerwcu tyle za apartament w takiej miejscowości jakim jest Pisak mając dookoła takie perły jak Brela, Baska Woda czy Makarska nie wspomnę o Tucepi, czy Omisiu.
.png)
pablo150 napisał(a):REDsnake56 napisał(a):Witam,
3 pokoje w tym 2 z dostawką + łóżko w pokoju z tv. Apartament z dwoma łazienkami.
Nie wierzę, że są jeszcze takie leszcze, które płacą w czerwcu tyle za apartament w takiej miejscowości jakim jest Pisak mając dookoła takie perły jak Brela, Baska Woda czy Makarska nie wspomnę o Tucepi, czy Omisiu.
.png)
henius34 napisał(a):pablo150 napisał(a):REDsnake56 napisał(a):Witam,
Rekin się znalazł
.png)

.png)
REDsnake56 napisał(a):pablo150 napisał(a):REDsnake56 napisał(a):Witam,
Dobrze napisałem 80 E / doba i nie żałuję ani centa z tej kwoty i moja sprawa.
A leszczem to możesz nazywać swoich znajomych albo swoje dzieci, a nie mnie bo sobie tego nie życzę!
pozdrawiam...
.png)

.png)
Marek73 napisał(a):Ja byłem dokładnie - w linii prostej - nad Antares i przyznaję, że jej położenie jest fantastyczne. Ale miałem za to garaż![]()
A tak całkowicie poważnie to nie ważne ile kto płaci, ważne aby po urlopie mieć świadomość dobrze wydanych pieniędzy.
Ja zajechałem tylko raz do Makarskiej na zakupy do Lidla. Dla mnie to była taka trauma, że już więcej w tej okolicy się nie pojawiłem. Tłumy ludzi, tłok, ścisk i hałas. Ale są ludzie, którzy właśnie w takim gwarze czują się najlepiej i też trzeba to uszanować. Dzięki temu, że każdy z nas ma inny pomysł na wypoczynek "ciężar frekwencji" rozkłada się na wszelakie atrakcje i wszyscy możemy znaleźć wolne miejsce dla siebie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne