.png)
.png)
evuha napisał(a):Anieneczko!!!
My w Pisaku będziemy od 19-go do 26-go lipca...może się spotkamy na miejscu bądź na trasie! Macie już jakąś rezerwację? I w jakim wieku są wasze pociechy?
.png)
ciupag napisał(a):Witam
Byłem w Pisaku 2 lata temu. Mieścina malutka, dosłownie 2 knajpki i 2 sklepiki. Za to bardzo spokojnie i cicho. Ja miałem apartament nad samym morze do którego trzeba było zejść w dół po schodkach w skałkach. moim dzieciom sie podobało. ze skałek tych można było skakać do wody.
Plaże małe i kamieniste typowo chorwackie. Wiaderko i łopatka odpada. przy brzegu płytko ale dosyć szybko robiło się głęboko, po jakiś 15 metrach. Trzeba wziąść maskę bo woda czyściutka. Jak chcesz mogę ci przesłać pare zdjęć z plaży.
Pozdro
.png)
blato napisał(a):Jadąc w ciemno do Pisaka na początku lipca można znaleźć lokum dla 2 osób w cenie powiedzmy do 35E?
.png)
anieneczka napisał(a):evuha napisał(a):Anieneczko!!!
My w Pisaku będziemy od 19-go do 26-go lipca...może się spotkamy na miejscu bądź na trasie! Macie już jakąś rezerwację? I w jakim wieku są wasze pociechy?
Na trasie bedzie ciężko ale na miejscu owszemdo Cro wybieramy sie 10 lipca na 2 tygodnie, starszy syn ma 8 lat a młodszy rok; ile lat maja Wasze dzieciaki?
.png)
Biedroneczka napisał(a):anieneczka napisał(a):evuha napisał(a):Anieneczko!!!
Na trasie bedzie ciężko ale na miejscu owszemdo Cro wybieramy sie 10 lipca na 2 tygodnie, starszy syn ma 8 lat a młodszy rok; ile lat maja Wasze dzieciaki?
Witaj "anieneczka". Będziemy w Cro w tym samym czasie co Wy. Gdzie macie kwaterę? Jedziemy z Chorzowa 9 lipca:)
.png)
reflex1 napisał(a):Witam
W sierpniu zabieram rodzinkę do Pisaka do apartamentów ORA. Moje pytanie dotyczy dostępności w pokojach gościnnych leżaków. Tachać je z Polski czy sobie odpuścić![]()
Pozdrawiam
Paweł
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne