.png)
Gośka napisał(a):Pamiętam, cośtam skręt na tesko w prawo, ale jakby ktośmi przypomnial jak dokładnie ją ominąć to byłabym wdzięczna.
.png)
jdubowski napisał(a):Gośka napisał(a):Pamiętam, cośtam skręt na tesko w prawo, ale jakby ktośmi przypomnial jak dokładnie ją ominąć to byłabym wdzięczna.
Wróżka dziś ma wolne za nadgodziny.
Napisz jakim przejściem wjeżdżasz, jakim chcesz wyjechać, bo z mojego punktu widzenia (czyli Svercinovec/Zwardoń - Jarovce) omijanie autostrady sensu nie ma żadnego (to ponad 200km dobrej drogi za mniej niż 15zł).
.png)

.png)
romek napisał(a):.....Winieta tez obowiazuje na drogach krajowych równoległych,sprawdzie na forum to juz poruszano
.png)
romek napisał(a):Wlasnie wrócilem ta autosttradą, mandat 2000 koron, było ograniczenie 100 a mialem 131
romek napisał(a):Winieta tez obowiazuje na drogach krajowych równoległych,sprawdzie na forum to juz poruszano
.png)
kawo napisał(a):Jak u Niemena ... "dziwny jest ten świat". Jedni szukają jak tu najszybciej trafić na autostradę, inni mają autostradę a szukają jak by tu na nią nie trafić. Dziwne moim zdaniem. Chyba nie jadą na wakacje furmanką , więc w czym problem ? chyba nie chodzi o kilka zł oszczędności.

.png)
Piotrek_B napisał(a):Natomiast Krystek to chyba miał pecha z tymi szwedajacymi sie ludźmi i zwierzątkami bo ja akurat nigdy na to nie trafiłem (jeżdzę ta trasą od 2000 roku). No ale z drugiej strony każdy jedzie jak lubi. Ja na autostrade wolę poczekac na Wegrzech, przynajmniej wiem, że jadę a nie tak jak na tej omawianej - gaz do dechy i za parę minut trzeba wyhamowywac.
Pozdrav
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi