.png)
.png)
Magda O. napisał(a):dodatkowym atutem dla mnie jest to, że prowadzi przez tunel Sveti Rok, czyli poczujemy ten zmieniający się klimat. Różnica temperatur nie jest jednak duża, bo w tym czasie pogoda dopisywała w całej Europie.......
.png)
.png)
GOLDEN napisał(a):Magda O. napisał(a):dodatkowym atutem dla mnie jest to, że prowadzi przez tunel Sveti Rok, czyli poczujemy ten zmieniający się klimat. Różnica temperatur nie jest jednak duża, bo w tym czasie pogoda dopisywała w całej Europie.......
Ja miałem tą nieprzyjemność przy powrocie z Cro z 25C zrobiło się 13C![]()
![]()
P.S.Pomnik VW w skale![]()
.....bardzo ciekawe.
.png)
Vesna napisał(a):Afrykańska plaża chyba rzeczywiście najładniejszaI w ogóle przyjemne widoczki
.png)
Wino zresztą mieli bardzo dobre. Naprawdę dobre, z gatunku tych, co smakują nawet w pochmurnej Polsce, a nie tylko na słonecznym tarasie w Chorwacji przy wtórze dźwięków cykad. Właściciel gospodarstwa Dziadka nie przypominał, ale równie miło wspominamy tą wizytę jak tamtą sprzed dwóch lat i przed wyjazdem oczywiście u niego zrobimy zakupy.
.png)
ziutt napisał(a):Dobry wieczór
Z chęcią dołączam się do relacji.Do dziś chętnie wspominam pobyt na Šolcie.My byliśmy we wrześniu więc bar na "afrykańskiej" plaży był zamknięty więc było cicho i pusto.
Pozdrawiam
.png)

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży