Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Splitu ,rodzina z psem (psami)?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomaszek72
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszek72 » 27.02.2011 13:57

Witam.Proszę o pomoc.Potrzebuję namiar na sprawdzone apartamenty w okolicy Spltu.W tym roku nietypowo chcielibyśmy jechać z psami (2 sznaucery miniaturowe).Termin to druga połowa lipca.
Liczę na Waszą pomoc.Wszelkie oficjalne oferty albo nie zakładają przyjmowania zwierząt domowych,albo z góry zaznaczają brak takiej możliwości.
Pozdrawiam
Tomek
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 27.02.2011 21:57

Nie no bez przesady :) Jest sporo apartamentów, gdzie przyjmują z psiakami. W zeszłym roku sama takiego szukałam dla nas i naszej psiny i nie było najmniejszego problemu. Na stronach internetowych biur pośredniczących mają możliwość zaznaczenia opcji: akceptacja zwierząt domowych zaznaczasz i wybierasz :) No chybaże w okolicach Splitu nie lubią zwierząt ;)

Edit:

Tak na szybko, biuro które reklamuje się na naszym forum :) (mam nadzieję, że to nie reklama) Oferta pierwsza z brzegu jaka mi wyskoczyła w okolicach Splitu i z możliwością przyjazdu ze zwierzakiem ;)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tomaszek72
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszek72 » 28.02.2011 08:33

Dzięki za podpowiedź.O.K.

Przejrzałem oczywiście wcześniej kilka wątków na forum,wykorzystałem linki.Wysłałem już parę e-maili z zapytaniem do konkretnych apartamentów.Czekam na odpowiedzi...

Nie ukrywam,że zadając pytanie na forum,liczyłem na (p)odpowiedzi typu:"polecam tu i tu,byłem/byłam z psiakiem(ami) -nie było problemu,cena za psa" itd...

Jeśli ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia i sprawdzone lokum -chętnie skorzystam.Z góry dzięki.

Pozdrawiam
Tomek
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 28.02.2011 21:20

My byliśmy na Rivierze Makarskiej - Bratus, wioska między Krvavicą a Promajną - 4 km od Makarskiej i troszkę mniej do Baska Voda. Byliśmy bardzo zadowoleni, ale od Splitu to kawałeczek ;)

Jeśli jednak masz ochotę to proszę bardzo sprawdzone namiary:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrawiam Ania :)

W mojej relacji znajdziesz fotki z tarasu i najbliższego otoczenia ;)
forum/viewtopic.php?t=30209&postdays=0&postorder=asc&start=0
tomaszek72
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszek72 » 28.02.2011 22:34

Dziękuję,z pewnością przejrzę .

Pozdrawiam i proszę o jeszcze.
Tomek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone