Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

okolice Makarskiej.wyjazd w ciemno w sierpniu.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
luki71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) luki71 » 01.08.2013 12:24

witam.jadę z rodzinką pierwszy raz do Chorwacji w okolice Makarskiej od 05 sierpnia na 10 dni ,znajomi mi mówili że z noclegami nie ma problemu ,ale po zagłębieniu się w temat widzę że może być problem, ponieważ jest to wysoki sezon i wszystko może być zajęte,a ceny zaczynają się od 20euro od osoby.czy ktoś był bez rezerwacji w tym regionie i w podobnym okresie. będę bardzo wdzięczny za każdą radę.
olalala
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olalala » 01.08.2013 12:44

Witam,

W zeszłym roku byłam z rodzina pierwszy raz z cro na wyspie KRK, rezerwacje robiłam w lutym, ale widząc iż na każdym domku napisane Apartamenta w tym roku wybraliśmy się w ciemno (lipiec). Jakież było zaskoczenie gdy w Primosten chodziliśmy od domu do domu i wszystko albo zajete albo drogo albo z przeznaczeniem na więcej osób. Znaleźliśmy dopiero u ludzi stojacych z kartkami i oferujących apartamenty.
Już wiemy ze to był ostatni raz bez wcześniejszej rezerwacji.
Dodam ze po 15-17 godzinach drogi w upale ostatnią rzeczą na jaką się ma ochote to szukać noclegu.
Pozdrawiam u udanego urlopu zyczę.
luki71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) luki71 » 02.08.2013 10:22

dzięki za podpowiedź. trochę poczytałem na forum i popytałem znajomych i doszedłem do wniosku , że nie będę ryzykował z rodziną spania w samochodzie i zamiast wypoczywać stresować się .pozostaje mi polskie morze zwłaszcza ,że cały tydzień ma być piękna pogoda,a do chorwacji na pewno za rok tylko w innym terminie.pozdrawiam
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 02.08.2013 17:16

luki71 napisał(a):witam.jadę z rodzinką pierwszy raz do Chorwacji w okolice Makarskiej od 05 sierpnia na 10 dni ,znajomi mi mówili że z noclegami nie ma problemu ,ale po zagłębieniu się w temat widzę że może być problem, ponieważ jest to wysoki sezon i wszystko może być zajęte,a ceny zaczynają się od 20euro od osoby.czy ktoś był bez rezerwacji w tym regionie i w podobnym okresie. będę bardzo wdzięczny za każdą radę.

W okolice Makarskiej jeżdżę od 4 lat ...pierwsze dwa razy rezerwowałem przez biuro...kolejne poznałem ludzi i "zamawiałem" noclegi drogą mailową!! Jedyne co mogę podpowiedzieć....widziałem dziesiątki przyjeżdżających w ciemno w sierpniach kolejnych roków i wszyscy znaleźli kwatery, zarówno Polacy, Czesi czy Rosjanie!! Rankami przed i za Makarską stoją osoby, które oferują noclegi. Ceny w zależności od komfortu "lokalu" my płacimy 35 euro za dobę za 2osoby dorosłe + 12 letni chłopak!! Nie ma klimy, wi-fi i TV ale jest kuchnia łażienka i balkon no i sypialnia!! 150 metrów do plaży ...a miejscowość to Podaca... 30 kilometrów za Makarską!!Za 36 godzin wyjeżdżamy!! Pamiętaj nigdy nie jest wszystko zajęte!!
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 02.08.2013 17:34

W Tucepi mieszka polka Małgosia... wyszła za chorwata wiele lat temu, obecnie ma kilka pokoi pod wynajem i zapewne mnóstwo możliwości znalezienia wolnych kwater u sąsiadów.
Byliśmy u niej 4 lata temu, a jechaliśmy do Cro w ciemno i zadzwoniliśmy do niej dopiero jak dotarliśmy do Tucepi... od razu znalazła nam kwaterę u rodziny męża...
W tym roku jak wyjeżdżaliśmy z promu w Starim Gradzie na wyspie Hvar (13 lipiec) to ze 20 osób latało po porcie z tabliczkami "apartmani", "sobe"... więc znalezienie dachu nad głową tak naprawdę nie powinno stanowić problemu w żadnym miejscu w Cro...
tekst z innego wątku!!
12wert
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 12wert » 02.08.2013 17:52

Ja byłam w tym roku w Makarskiej (6-15 lipiec), miałam zarezerwowaną kwaterę, ale na ulicach stoją ludzie i oferują mnóstwo wolnych pokoi. Tam gdzie mieszkaliśmy też przez cały tydzień były wolne apartamenty. Tyle że co do plażowania to miejskiej plaży nie polecam bo bardzo tłoczno, my jechaliśmy sobie do Podgory (ok. 7 km) i tam przy wjezdzie po prawej stronie jest parking( 40 kun za cały dzień) i plaża fajna, mało ludzi, jak jeszcze masz pytania to służę pomocą, pozdrawiam
keti06
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) keti06 » 02.08.2013 21:33

Witam, czy ma ktoś namiar na jakiej studio ,pokój apartament dla 3 lub czterech osób w Podgorze lun Tucepi?
Wcześniej przeczytam o tej Polsce z Tucepi , bardzo bym prosiła o kontakt.
Pozdrawiam
achim
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) achim » 02.08.2013 22:58

Witam,planuję urlop w wrześniu w Tucepi , czy mógłbym dostać namiary do tej pani Małgosi .Pozdrawiam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
noonex
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) noonex » 02.08.2013 23:10

\Właśnie jesteśmy w Podgorze, wyjazd w ciemno 9 osób. Szukanie kwatery zajęło nam jakąś godzine: 110 EUR, cztery pokoje z klima i wi-fi. Znalezlismy u pana stojacego przy drodze z wywieszką "Apartmani". Chyba jednak nie ma czego sie bac...
Inka03
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka03 » 03.08.2013 16:48

VONPLES czy możesz podesłać namiary do pani Małgosi? będę bardzo wdzięczna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, proszę także innych cromaniaków o dobre serce i podesłanie namiarów na sprawdzone noclegi na riwierze Makarskiej, szukam noclegu dla 2 os na ok. 10-12 dni do 60 euro max na początku września. Warunki: klimatyzacja i blisko plaża, to nasz drugi wyjazd- w ubiegłym roku jechaliśmy rezerwując w BV noclegi przez booking ale ceny w tym roku są kosmiczne 4500zł za 11 nocy trochę drogo, stąd proszę życzliwe osoby o namiary :wink:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 03.08.2013 20:49

Inka03 napisał(a):VONPLES czy możesz podesłać namiary do pani Małgosi? będę bardzo wdzięczna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, proszę także innych cromaniaków o dobre serce i podesłanie namiarów na sprawdzone noclegi na riwierze Makarskiej, szukam noclegu dla 2 os na ok. 10-12 dni do 60 euro max na początku września. Warunki: klimatyzacja i blisko plaża, to nasz drugi wyjazd- w ubiegłym roku jechaliśmy rezerwując w BV noclegi przez booking ale ceny w tym roku są kosmiczne 4500zł za 11 nocy trochę drogo, stąd proszę życzliwe osoby o namiary :wink:

Niestety nie mam takowych namiarów!! Ja ten post wkleiłem !! Szukaj wcześniej jego autora!! Pozdrawiam!!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone