Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od Zadaru do Splitu-czerwiec 2010-porady dla nowicjuszy-FOTO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
patryy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) patryy » 01.07.2010 14:50

Jeszcze slowko o Rogoznicy ..

ktos pytal mnie wczesniej co jest za brama znajdujaca sie przy koncu turystyczniej czesci rogoznicy..wiec znalazlem pare ujec na ktorych bedzie mozna to zobaczyc..sam nie jestem przekonany czy dobrze pojechalismy wiec moze ktos mnie poprawi jesli jest jakas jeszcze inna droga..w kazdym razie jadac ta droga za brama..

Obrazek

jedziemy obok ,trudno to nazwac nawet porcikiem..moze poprostu miejscem, gdzie pewnie glownie mieszkancy trzymaja swoje lodeczki

Obrazek

potem widac ostry zakret w lewo,w gore w strone lasku...a na wprost wydaje sie byc jakas spacerowa alejka,ktorej jednak nie mielismy okazji sprawdzic...

Obrazek

droga doprowadza nas do ladnego sosnowego lasku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wydawalo nam sie ze dojedziemy nia do jakiegos interesujacego miejsca...

niestety,o ile czegos nie przegapilismy,droga konczy sie znakiem...koniec drogi...

Obrazek

Obrazek

pozostaje na przejechac obok kilku domow...

Obrazek

Obrazek

i wrocic ta sama trasa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

do centrum miasteczka..

Obrazek

ps.

tu jest opisywana wczesniej restauracja Antonjio

Obrazek

ps2

dziekuje tez za komentarze...milo slyszec ze komus cos sie z tego przydaje

:wink:
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 06.07.2010 15:20

świetna relacja :) a my za miesiąc na urlop właśnie na Ciovo :) oj doczekać się ciężko po takiej fajnej lekturze :D
patryy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) patryy » 09.07.2010 01:41

.:Kasia:. napisał(a):świetna relacja :) a my za miesiąc na urlop właśnie na Ciovo :) oj doczekać się ciężko po takiej fajnej lekturze :D

e tam ..nie ma to jak przed wyjazdem:)
jantar1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jantar1 » 08.08.2010 11:23

Przewodnikowa relacja :!:
My właśnie mamy jechać podobną trasą,więc czytałem z zaciekawieniem.
A po tych twoich zdjeciach z chorwackimi specjałami,jak girice-małe rybki ,kalmary ,narobiłes mi takiego smaka, ze chyba nie wytrzymam do wyjazdu.
esikora
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) esikora » 20.02.2011 17:32

Po tej lekturze, cieszę się, że wybraliśmy Ciovo (Okrug Gornij) jako miejsce naszego pierwszego urlopu w Chorwacji. Super baza wypadowa. Jako osoba, która zarzekała się, iż nigdy nie weźmie do ust czegoś, co ma oczy i na mnie patrzy - może jednak się skuszę, zdjęcia posiłków jak z reklamy (i zero liczenia kalorii przez dwa tygodnie) Rzeczywiście, ciężko będzie się doczekać!!! Lipiec 2011 - będziemy tam!!! Może uda się po tym sklecić jakąś relację??? 8)
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od Zadaru do Splitu-czerwiec 2010-porady dla nowicjuszy-FOTO - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone