maniust napisał(a):Dzięki............smacznego.
P.S. Do 12 września jestem na zielsku , potem nic se nie odpuszczę.
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Ja tysz na zielsku i na białkudo sierpniowego wyjazdu do cro
cza jakoś wyglądać na crolandzkich plażach
.png)
maniust napisał(a):Maurycy ty mnie tu nie strugaj taką czcionką , bo okulistę mam za tydzień dopiero.........
maniust napisał(a):Pani moderator to je PHP, to co tu wydzielać........
.png)
Zdjęcia super, aż ślinotoku dostałam ale podaj jeszcze jakieś szczegółyJackDaniels;) napisał(a):Anai jak byś nie znalazła tej jagnięciny, to mam zajefajnie smaczny oryginalny przepis z wołowinkąDalmatyńska Pašticada którą robiła nam nasza gospodyni w Primosten

Spoko - luuuz tę pandę to wiesz, do wszystkiego można dopasowaćRoxi napisał(a):Zrobię malutki OT, ale nie mogłam tego pozostawić bez komentarza:![]()
Sałatę i pandę muszę zapamiętać i sprzedać dalej
A jagnięciny poszukaj może w makro
maniust napisał(a):Potraficie podnieś ciśnienie , nie dość że człowiek od miesiąca na zielsku ,to jeszcze głodny w pracy siedzi.
Bea.ta napisał(a):Ania daj coś zielonego bo się OT robi a nie chce mi się tego wydzielać

To wydzielisz fochaBea.ta napisał(a):maniust napisał(a):Pani moderator to je PHP, to co tu wydzielać........
nie no ja wiem, Panie Maniekale przyjdzie ktoś po przepis .... i szczeli focha, że musi się przez dyskusje
przebijac
.png)
Witam ,wybieram się do Orebic już wkrótce i mam taki mały problem i prożbę bo gdzieś czytałem ale nie mogę teraz znależć wątku chodzi PECKA MIĘSNA ????? gdzie i u kogo w Orebic można to jedzenie zamówić i jak cenowo to wychodzi i czy to jest porcja czy jak pizza całą trzeba zamówić .png)
generał4101 napisał(a)::papa: Witam ,wybieram się do Orebic już wkrótce i mam taki mały problem i prożbę bo gdzieś czytałem ale nie mogę teraz znależć wątku chodzi PECKA MIĘSNA ????? gdzie i u kogo w Orebic można to jedzenie zamówić i jak cenowo to wychodzi i czy to jest porcja czy jak pizza całą trzeba zamówić![]()