orson napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Mój autorski wideo-przepis na wołowego klopsa BBQ nadzianego grillowanymi warzywamijedyny i niepowtarzalny w swoim rodzaju
![]()
Mistrzostwo Świata, że tak powiem. Tego mięcha to ile jest na takie 5 klopsów??
.png)

.png)
Puchatej nie chcę jeść, no i przed, że tak powiem jej zejściem też mogłoby być mi ciężko...Bea.ta napisał(a):Taką małą, śliczną, puchatą owieczkę chcesz zjeść po zabiciu????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sama se jedz baranaBea.ta napisał(a):Barana jakbyś chciała to całe stado by się znalazło
Anai napisał(a):Się macie!
Wróciłam z Cro i straszny mam dylemat gdzie by tu jagnia jakiegoś upolować...![]()
Mikrokotleciki z Lidla czy innego Tesko mnie nie interesują - ja konkretny kawał mięcha chcę!
Takie cuś jadłam...
.png)
Taaa, to może od razu starego capa - takiego to już wogle nie musiałabym długo szukaćBea.ta napisał(a):Anai napisał(a): Sama se jedz barana
Ja Ci chciałam tylko kierunek pokazać ...

.png)
Anai napisał(a):Taaa, to może od razu starego capa - takiego to już wogle nie musiałabym długo szukać![]()
Becia, a czy ty myślisz, że taka krewetka czy inny kalmar nie mieli marzeń, że o matce nie wspomnę?
Brak puchatości tu niczego nie zmienia
...no i wiesz - za każdym razem gdy jakiś rolnik wyrywa sałatę byś Ty mogła ją później zjeść, gdzieś na świecie płacze panda
.png)
Ooo - do Wroca zawsze bliżej niż na PodhaleJackDaniels;) napisał(a):Sklep mięsny Wrocław ul.Bajana. Hala Tęcza stoisko no.6dużo egzotycznych mięs mają
poza tym wszystko ok. smacznie wygląda
![]()
Możliwe, ale rozmiar mają nieadekwatny do moich oczekiwańJackDaniels;) napisał(a):Lidlowskie kotleciki są oksprawdzone
Anai napisał(a):Możliwe, ale rozmiar mają nieadekwatny do moich oczekiwańJackDaniels;) napisał(a):Lidlowskie kotleciki są oksprawdzone

.png)
Anai napisał(a):Becia, a czy ty myślisz, że taka krewetka czy inny kalmar nie mieli marzeń, że o matce nie wspomnę?
Brak puchatości tu niczego nie zmienia
...no i wiesz - za każdym razem gdy jakiś rolnik wyrywa sałatę byś Ty mogła ją później zjeść, gdzieś na świecie płacze panda