Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od kuchni...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bmxmen
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bmxmen » 18.04.2017 11:24

Polecam kupno wyciskarki do owoców i warzyw.Sam przez dłuższy czas nie bylem do tego przekonany. Ale żonka sie uparła, że musimy coś takiego mieć i w koncu się zdecydowaliśmy.

I powiem Wam,że ogólnie super.Soki pierwsza klasa. Nie wiem jak mogłem do tej pory pić soki sklepowe ponieważ te świeżo wyciskane są o wiele smaczniejsze no i zdrowsze . Najlepsze połączeie to moim zdaniem: jabłko, burak, pomarańcza oraz natka pietruszki. Pycha !
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 21.05.2017 07:22

Coś koleżanki Moniki nie ma na forum. Takie piękne zdjęcia soczystych wędzonek zamieściła. Zdałoby się coś jeszcze pokazać.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 22.05.2017 09:06

Może podzielicie się jakimś przepisem na chlebek domowej roboty?? Właśnie myślę, co by upiec (w piekarniku)...
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 22.05.2017 09:07

piekara114 napisał(a):Może podzielicie się jakimś przepisem na chlebek domowej roboty?? Właśnie myślę, co by upiec (w piekarniku)...

Obrazek

taki może być?
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 28.01.2018 08:01

Ładny chlebek.
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 28.01.2018 20:32

Ural napisał(a):Coś koleżanki Moniki nie ma na forum. Takie piękne zdjęcia soczystych wędzonek zamieściła. Zdałoby się coś jeszcze pokazać.

Jest i nawet coś tam skrobie jakąś relacje weekendową, ale wędzonek na razie nie ma bo nie ma dla kogo.
W 2017 roku wiele się u mnie pozmieniało i cóż troszkę też zaniedbałam CRO. :D

Ale miło że tęsknisz za moimi wyrobami - fotami :wink:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 01.02.2018 18:16

no cóż ?
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone