Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi od 25 lipca 2015 z dziećmi proszę o radę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
avonek1203
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) avonek1203 » 02.04.2015 17:41

Witam, jestem tutaj nowa. W tym roku po raz pierwszy jedziemy na Chorwację. Ubiegły rok- polskie morze= zimna woda, brak pogody, wiatr, zimno, zimno, zimno i drogo.... :/
Wybieramy się w 4 osoby dorosłe + 2 dzieci (3,4 lata). Szukamy czegoś blisko wody, z dala od zatłoczonych plaż (czystej wody i ładnej plaży) i jakiegoś noclegu z min 2 sypialniami + łazienka i pokój dzienny z aneksem. Z możliwością grilla wieczorem :) Chętnie domki (mobile home?). Myśleliśmy o Tucepi bo znajomi bardzo chwalili. Ale nie mają namiarów, byli bez dzieci i nastawieni na zwiedzanie. My nastawiamy się na relaks i jeszcze raz relaks. Plaża, woda, zwiedzanie tylko troszke ;)
Prosze jeżeli ktoś ma jakis fajny, sprawdzony namiar - prosze o wysłanie linka :) z góry bardzo dziękuję

ech... co ważne... u nas kiepsko z angielskim a inne języki to już w ogóle można pomarzyć- więc jakby coś u polaków/przez polaków/sama nie wiem ;)
Radoslau
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoslau » 02.04.2015 20:05

hej, ja byłem w Kasztelach, mogę polecić kwatery na priv
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
avonek1203
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) avonek1203 » 02.04.2015 20:18

a jakie to okolice? Bo my coś w okolicach Makarska (ale nie tam bo tam ponoć tłoczno)
Radoslau
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoslau » 02.04.2015 20:55

Kasztele są tuż przy Splicie. Na Riwierze Makarskiej w lipcu i sierpniu są tłumy nawet w małych miejscowościach
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 02.04.2015 21:31

avonek1203, pytaj w istniejących wątkach, np. tutaj: wakacje-2015-z-dwojka-dzieci-t45618-180.html
Tu masz świeżutką relację z Tucepi, możesz wypytać autorów o szczegóły:
cro-debiut-tu-epi-2014-t47641.html
A tu sobie wyszukaj inne relacje z okolic i wypytaj:
spis-tresci-t25746.html#p431768
Otwórz sobie jakąś mapę Chorwacji.
I odbierz PW.
avonek1203
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) avonek1203 » 02.04.2015 21:44

dzięki, zaraz popatrze- jeszcze nie wiem co i gdzie tu szukać ;)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 02.04.2015 22:19

avonek1203 napisał(a):jeszcze nie wiem co i gdzie tu szukać ;)

W takim razie jeszcze to:
faq.php#f0r1
To:
regiony-i-miejscowosci-turystyczne-f8.html
I to:
prosby-o-pomoc-tlumaczeniu-t9502-3465.html
oraz koniecznie wyszukiwarka. :wink:
Powodzenia. :papa:
avonek1203
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) avonek1203 » 08.04.2015 13:07

dziękuje już odnajduje się na stronie i zaczyna intensywne poszukiwania :)
woojtekg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) woojtekg » 08.04.2015 13:32

a może to:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
PiotrP
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) PiotrP » 13.07.2015 13:17

avonek1203 napisał(a):Witam, jestem tutaj nowa. W tym roku po raz pierwszy jedziemy na Chorwację. Ubiegły rok- polskie morze= zimna woda, brak pogody, wiatr, zimno, zimno, zimno i drogo.... :/
Wybieramy się w 4 osoby dorosłe + 2 dzieci (3,4 lata). Szukamy czegoś blisko wody, z dala od zatłoczonych plaż (czystej wody i ładnej plaży) i jakiegoś noclegu z min 2 sypialniami + łazienka i pokój dzienny z aneksem. Z możliwością grilla wieczorem :) Chętnie domki (mobile home?). Myśleliśmy o Tucepi bo znajomi bardzo chwalili. Ale nie mają namiarów, byli bez dzieci i nastawieni na zwiedzanie. My nastawiamy się na relaks i jeszcze raz relaks. Plaża, woda, zwiedzanie tylko troszke ;)
Prosze jeżeli ktoś ma jakis fajny, sprawdzony namiar - prosze o wysłanie linka :) z góry bardzo dziękuję

ech... co ważne... u nas kiepsko z angielskim a inne języki to już w ogóle można pomarzyć- więc jakby coś u polaków/przez polaków/sama nie wiem ;)

Jadę w tym samym terminie ze swoją rodzinką, do Privlaki koło Zadaru. Fajna i duża plaża dla dzieci (w zatoczce)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone