napisał(a) ozyrys78 » 15.03.2009 16:08
Co do ceny , to faktycznie , można znaleźć i za 10 Euro na osobę. Co do Orebića, to też się zgadzam. Ale to drudi koniec kraju i trzeba przejechać cały Peljesac, aby tam dotrzeć. A jak już jesteś na miejscu , to co tam z kolei robić przez np. 2 tygodnie. Leżeć plackiem na plaży??? Dobra, można pojechać do Dubrownika, na Korczulę. Ale ja ludzie mówię o Trogirze. I to samym centrum. Do południa możesz jechać na plażę , potem obiadek w domu i wieczorem smyr do miasta. Na lody z dzieciakami, i na koncerty na żywo.. I to idziemy pieszo, bo blisko. Możemy wtedy wypić coś mocniejszego nie martwiąc się , że trzeba będzie jechać jeszcze jakis kawał do kwatery. I zostajemy w mieście tak długo jak chcemy. A Trogir, kto tylko zna Chorwację jest przepiękny i tętni życiem. Więc wrażenia są. A i do Splitu nie jest problem podskoczyć, bo to przysłowiowy żabi skok. Więc Wy sobie mówcie co chcecie. I jeszcze jedno ,tam gdzie jeździmy , to jest rodzina polsko chorwacka, więc też 0 problemów z komunikacją. A i pomogą jak trzeba. W zeszłym roku mieliśmy problem z samochodem , to do mechanika nas zabrali i pomogli wszystko załatwić. Raz też byliśmy na pogotowiu, bo dziecko nam dostało zapalenia ucha. Ja tam jestem zadowolony i czuję się dobrze jak u siebie w domu...
Ostatnio edytowano 15.03.2009 17:09 przez
ozyrys78, łącznie edytowano 1 raz