Czekam na więcej... coś czuję że może we wrześniu Brać
PS Marumi ale jaki do takich zdjęć?
.png)
dids76 napisał(a):No pewnie że pięknie! i jak pustoBędę tam za trzy dni i chyba tak pusto już nie będzie
![]()
![]()
gosik 84 napisał(a):Twoje zdjęcia są tak prześliczne, że się napatrzyć nie mogę![]()
![]()
Cudowne. Już nie mogę doczekać się dalszego ciągu
kasik:) napisał(a):Moim ochom i achom i nie ma końca. Przecudowne zdjęcia
Po pierwszych fotkach myślałam, że mieliście tę cudowną plażę wyłącznie dla siebie, ale chyba niestety tak nie było.
Belluna napisał(a):Szczęka mi opadła![]()
![]()
![]()
, tam jest naprawdę tak pięknie??? Czy to Twój niewątpliwy talent fotograficzny?
Nigdy i nigdzie w Chorwacji gdzie byliśmy, kolor wody nie był tak lazurowy.
Ubranka pieszczochów niezwykle twarzowe, a raczej pyszczkowe
) oraz Badiji.21monika napisał(a):I znalazłam lazurPomyśleć, że już tak blisko byliśmy
![]()
![]()
maslinka napisał(a):Martyna, jak z dojazdem do tej cudnej zatoczki? Jakaś sensowna droga czy słaby szuter? Daleko musieliście iść od parkingu pod cmentarzem?
Pytam na wszelki wypadek, bo oglądając Twoje fotki, najchętniej już bym się pakowała i płynęła na Brač
Gigi111 napisał(a):Ja również będę zaglądać, zdjęcia przecudne psiaki również
maciej1969 napisał(a):Dołączam się do pytania Maslinki o drogę dojazdową i ewentualne możliwości zaparkowania w pobliżu zatoczki???
Kryniu napisał(a):Powiem szczerze że zdjęcia są fantastyczne. Już sobie wyobrażam jak tam jest w realu.
Pozdrawiam
przemo99 napisał(a):Nadrobiłem zaległości. Zasiadam i oglądam... zdjęcia fenomenalne![]()
Czekam na więcej... coś czuję że może we wrześniu Brać![]()
PS Marumi ale jaki do takich zdjęć?
.png)
przemo99 napisał(a):wiem że maraka ale jakie polarki:)
AniaJ. napisał(a):Nie mogę uwierzyć, że tak się spóźniłam![]()
Ale już jestem i chłonę tą cudną wyspę razem z Tobą. Pięknie ją pokazujesz![]()
Bo to jedna z moich ukochanych cro-wysp, kolejność nie sposób ustalić![]()
Czekam na więcej
.png)
minimartini napisał(a):bydz napisał(a):Zasiadam i ja ponieważ po relacji CROberta Twoja może być tą która przechyli wybór na przyszły rok....
CROberto to jeden z moich ulubionych CroAutorów![]()

.png)
CROberto napisał(a):Zatoka jest cudowna i ładnie ją zaprezentowałaś na fotkach.....![]()
Pojechałem na Brać specjalnie dla niej, i prawie na niej "mieszkałem"....![]()
u mnie na zdjęciach bardziej turkus rządzi...![]()
Znalazłeś może gdzieś jeszcze? lawenda80 napisał(a):Pieski w tych kolorowych ubrankach prezentują się kapitalnie
dziękujemy!su-petar napisał(a):Zdjęcia REWELACYJNE. Czekam niecierpliwie na fotki z miejsc "spoza przewodnika". Jeżeli tam jeszcze nie byłem, to w sierpniu to nadrobię. Twoje zdjęcia na pewno mnie do tego przekonają.Pozdrawiam
.png)

.png)
minimartini napisał(a):Taka namiastka przed „zatoką umarłych hoteli”, którą zawsze chciałam zobaczyć.
.png)
minimartini napisał(a):
DziękujęDla mnie ta zatoczka była takim "bračkim odddechem korczulańskim"
![]()
Naprawdę jedyne miejsce na Braču, gdzie były otoczaki, takie jak kochamZnalazłeś może gdzieś jeszcze?
.png)
piekara114 napisał(a):minimartini napisał(a):Taka namiastka przed „zatoką umarłych hoteli”, którą zawsze chciałam zobaczyć.
To musisz się pośpieszyć, bo podobno w "zatoce" prace budowlane się zaczynają, i chyba "zatoka" niedługo stanie się kurortem....
Zatoka Rok przepiękna...
CROberto napisał(a):Tak (jest to w mojej relacji )
Murvica - tam byłaś.
Farska - tam nie dojechałem ,a byłem tuż tuż....

.png)