.png)
Paulka napisał(a):Wracając w lipcu z Krasnegostawu też zafundowałam sobie bonus w Kazimierzu Dolnym. Bardzo klimatyczne miasteczko.
.png)
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Zwróciłeś uwagę na stare zdjęcia promenady na Westerplatte ?
Mogliby to przywrócić.
Fajna architektura.
Pozdro.
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.![]()
pzdr
.png)
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
.png)
Franz napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem tak dawno, że już nie jestem pewien, czy to się zdarzyło naprawdę.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
tony montana napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
pzdr
ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
.png)
tony montana napisał(a):Wszystko bardzo dokładnie obejrzeliśmy, były na zdjęciach ładne panie w pięknych toaletach, przystojni mężczyźni w gustownych krawatach....

.png)
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
pzdr
ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
Nie jest dziwne, jak do Gdańska ma się 500 km.
Ja też zwiedzałam indywidualnie.
Twierdzę Wisłoujście oglądałam nie tak dawno na wakacyjnych zdjęciach szwagra. Zdecydowanie warto wejść do środka.
kaszubskiexpress napisał(a):Byłem tam w sierpniu, wieczorkiem na spacerze, nie wziąłem aparatu.
Z netu, fajnie tam było przed wojną.
Pozdro.
.png)
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
.png)
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Cóż to jest 500 km, nad nasze pięknie polskie morze
Niby tak, ale po co ciągnąć dzieciaki przez cały kraj skoro Dolny Śląsk taki piękny.
walp napisał(a):marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
Oj tam, Tony jesteś zdumiony, a ja mam jakieś 170 km i też tylko indywidualnie.
Mały byłem i makietę pomnika sobie kupiłem.Czas odświeżyć miejsce ... może wiosną.
Ale z wycieczką, to my do Sopot dojechali, a jakże.

.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe