Ciekaw jestem tej Murvicy, bo niestety nie dojechaliśmy tam, na początku drogi, po pierwszym puknięciu, kamienia o miskę olejową ach, te niskie Skody
.png)
.png)
Interseal napisał(a):Morska Koleżanka to chyba salpa - smaczna jest.![]()
fan napisał(a):Witam!
Wspaniała relacja,piękne widoki ,no i zachęta do kupna dmuchanego kajaku wzrosła do poziomu max.
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):Ciekaw jestem tej Murvicy, bo niestety nie dojechaliśmy tam, na początku drogi, po pierwszym puknięciu, kamienia o miskę olejową ach, te niskie Skody
.png)
maslinka napisał(a):
Fabia jest niżej zawieszona niż Octavia, więc mieliśmy gorzejPo szutrze w stronę Murvicy trzeba było jechać baaardzo powoli. Jak się zachowało ostrożność, było ok; nam przynajmniej nic się nie stało, może mieliśmy szczęście
.png)
maslinka napisał(a):Widać wyraźnie, że nie jest to plaża piaszczysta
.png)
maslinka napisał(a):
To zaraz zapraszam do kajakaSpokojnie, zmieścimy się
.png)
FUX napisał(a):maslinka napisał(a):
Fabia jest niżej zawieszona niż Octavia, więc mieliśmy gorzejPo szutrze w stronę Murvicy trzeba było jechać baaardzo powoli. Jak się zachowało ostrożność, było ok; nam przynajmniej nic się nie stało, może mieliśmy szczęście
Fakt; 135 wobec 140mm
longtom napisał(a):Fajny rejsik, a jak na zdjęciu widać takie, niby małe, fale to domyślam się, że troszkę huśtało.
Fatamorgana napisał(a):Przeżyłem spory wstrząs dowiedziawszy się od miejscowych, że ta najsłynniejsza plaża Chorwacji i wyspy jednak nie jest wcale piaszczysta!![]()
![]()
A czasami wciska się taki kit turystom w biurach podróży...![]()
Jolanda napisał(a): a jednak, obawiam się że się nie zmieścimy![]()
mój Grzesiek też się chce do Was dokopsować![]()
słucha muzyczki
czyta relacje
to ci dopiero m e t a m o r f o z a
![]()
własnego chłopa nie poznaję![]()
Jolanda napisał(a):
jeśli pozwolisz.... skorzystamy z własnego transportu i.....
.png)
.png)
Goniaa napisał(a):Aaaaa...! No i właśnie w tej pomarańczowej sukience widziałam Cię w Bolu

.png)
.png)
fidosanok napisał(a):...Za to już teraz szukam miejscówki na przyszły urlop. Ale mam inny straszny problem.Zupełnie nie wiem w którą część Cro powinienem się udać
Super relacja Maslinko jak zwykle zresztą... pozdrawiam!
.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):To ja Ciebie poproszę Agnieszko o ułożenie nieprzypadkowej listy naj naj...
Ciekawe co będzie na podium!?
.png)
.png)