Miałem nadzieję na więcej z Marjana, ale dziękuję i za to co jest
Poza miasteczkiem Omis nie udało mi się jeszcze zwiedzać żadnego ze znamienitych dalmackich miast o zmroku, zawsze najpierw trzeba położyć dzieciaki do snu
.png)
weldon napisał(a):Wyraźnie wyłamałaś się z ogólnego kierunku fotografowania[/color]
Interseal napisał(a):Miałem nadzieję na więcej z Marjana, ale dziękuję i za to co jest...
Interseal napisał(a):Poza miasteczkiem Omis nie udało mi się jeszcze zwiedzać żadnego ze znamienitych dalmackich miast o zmroku, zawsze najpierw trzeba położyć dzieciaki do snu.
.png)
.png)
.png)
.png)
FUX napisał(a):Jakże odkrywcze fotki z tego wzórza; przypominają mi knajpkę w Dubrovniku z widokiem na Jadran.
Kolejka do wolnych stolików i pieskiego, niemieckiego piwa bezcenna.
plessant napisał(a):Witam wszystkich.
Właśnie wróciłem z Chorwacji. Niestety Agnieszko wyjeżdżając usłyszałem w radio, że na Bracu był jakiś pożar. Nie wiem gdzie i jaki duży, ale w tym roku widzieliśmy parę pożarów i praktycznie dziennie widzieliśmy latające samoloty gaśnicze. Myślę, że to nie tylko wina upałów ale także bezmyślności ludzkiej
![]()
![]()
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):Nawet dokładnie widać piękne blokowiska Splitu, które z nieco innej strony widzieliśmy z trajekta. Dzięki za Marjana - nie wiedziałem, że tak fajne miejsca, których nie znałem są w Splicie. Chyba już za chwilę pakujecie się na do Murvicy, prawda?
![]()
peyter napisał(a):Przez twoją relację chyba podzielimy swój urlop- miały być 2 tygodnie na Korculi, ale chyba tydzień na Brac spędzimy. My także dużo kajakiem pływamy, i widzę że Brać także jest interesująca pod tym kątem. Jakieś szczególne miejsca możesz polecić pod wypad kajakiem?
.png)

.png)
FUX napisał(a):P.S. Piszę to bez złośliwości i ironii.
Powrót do Nasze relacje z podróży