.png)
yzedef napisał(a):... Janusz grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.

yzedef napisał(a): grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.
yzedef napisał(a):A załatwisz bilety ?:P
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):yzedef napisał(a):... Janusz grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.
Grosika nie wychwalam.
Ale nie lubię jak ktoś wierzy
w plotki, które wymyślą hejterzy
.png)
yzedef napisał(a):Udowodnij mi że to plotki!
A ja nie lubię jak ktoś wierzy we wszystko co mówią w TV.

.png)
.png)
yzedef napisał(a):Ja temat uważam za zamknięty i nie ma co tego rozbierać na części.

.png)
walp napisał(a):
Już dawno (jako pierwsza poza gospodarzami) zakwalifikowała się Brazylia. Po ostatnim rozegranym meczu z Boliwią, Neymar i spółka musieli użyć masek tlenowych. Stadion w La Paz znajduje się na wysokości 3637 m n.p.m.
.png)
anakin napisał(a):Dlaczego trzeba wygrać z Czarnogórą..
Wiele zależy jednak od wyników innych spotkań, a zwłaszcza tych w Ameryce Południowej, gdzie nawet czwarta w rankingu FIFA Argentyna nie jest pewna awansu - na kolejkę przed końcem zajmuje szóste miejsce, które oznacza eliminację. Polacy wyprzedzą wicemistrzów świata w rankingu tylko jeśli ta przegra w ostatnim wyjazdowym meczu z Ekwadorem.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):
w plotki, które wymyślą hejterzy

Kiepura napisał(a):janekx nie jest hejterem, ani nie wymyśla plotek. Wielu ludzi chciałoby wiedzieć kim jest i skąd ma swoje informacje.
.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):janekx nie jest hejterem, ani nie wymyśla plotek. Wielu ludzi chciałoby wiedzieć kim jest i skąd ma swoje informacje.
A kimże może być jak nie jakąś łajzą z (szeroko rozumianego) sztabu szkoleniowego?
Generalnie to mnie nie interesuje kto ile przegrywa, kto z kim śpi czy chleje.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.