Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yzedef
Cromaniak
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.10.2017 10:19

Polska - Czarnogóra 5:1
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.10.2017 11:52

yzedef napisał(a):... Janusz grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.

Grosika nie wychwalam.
Ale nie lubię jak ktoś wierzy
w plotki, które wymyślą hejterzy :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.10.2017 12:51

yzedef napisał(a): grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.

O asyście przy golu Lewandowskiego nie zapominajmy.
Ale zgadzam się - oprócz tych dwóch elementów zagrał słabo.

Czarnogóra przyjedzie po prostu rozegrać mecz, a my będziemy się chcieli pokazać na koniec tych eliminacji, więc...

Polska - Czarnogóra 5:1

:mrgreen:

yzedef napisał(a):A załatwisz bilety ?:P

Nie mam dojścia. :cry:
Sam dostałem w prezencie.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.10.2017 13:09

Janusz Bajcer napisał(a):
yzedef napisał(a):... Janusz grosik strzelił gola ale już aż tak go nie wychwalajmy.

Grosika nie wychwalam.
Ale nie lubię jak ktoś wierzy

Udowodnij mi że to plotki!
Janusz nie ciągnijmy tego tematu i tyle, ale pamiętaj że wszystko może być kłamstwem a jakoś nie widzę sensu aby ktoś miał puszczać takie z pupy plotki.
Lewandowski jest ideałem i ten koleś mi imponuje bo i na boisku i po za nim jest kryształowy, niech reszta naszych bierze z niego wzór to będziemy Mistrzami Świata :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.10.2017 13:55

yzedef napisał(a):Udowodnij mi że to plotki!
A ja nie lubię jak ktoś wierzy we wszystko co mówią w TV.

Nikt z nas tu niczego nie udowodni, bo jest z dala od tej sprawy i może opierać swoją opinię na podstawie tego, co przeczyta, bądź usłyszy w mediach.

Ja również z dystansem podchodzę do tego typu njusów.

Na pytanie jednego z użytkowników Twittera: "Grosik wczoraj grubo popłynął w kasynie i to było powodem jego nieobecności na dzisiejszym treningu. Potwierdzisz?" - pytanie: czy przerąbał dużą kasę.

Popularny użytkownik tego serwisu społecznościowego odpowiada: "Tak, sam nie był, szkoda pisać o tym, może dziennikarze z Warszawy nas wreszcie o czymś rzetelnie poinformują?" odpowiedź: stwierdzająca, że nie był sam.

No i dziennikarz wMeritum rzetelnie informuje:

"Na Twitterze pojawiły się informacje, że Kamil Grosicki był widziany w jednym z warszawskich kasyn. Miał to być rzekomy powód nieobecności piłkarza w trakcie wtorkowego treningu kadry. Według świadków pomocnik reprezentacji Polski przegrał około dwóch milionów złotych."

I dodaje, że zajście potwierdził słynny "janekx89". :oczko_usmiech:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.10.2017 14:10

Ja temat uważam za zamknięty i nie ma co tego rozbierać na części. Grosika lubię za jedną rzecz, że ma chłopina odwagę publicznie lansować Disco Polo!. Niby wszyscy krytykują i nikt nie słucha a każdy zna słowa i nuci na weselach itp. :).
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.10.2017 17:43

yzedef napisał(a):Ja temat uważam za zamknięty i nie ma co tego rozbierać na części.

Słusznie, nie rozbierajmy. :wink:

Argentyna spadła na 6. miejsce w tabeli strefy Ameryki Południowej. Ma jeszcze szanse zagrać na mundialu jeśli w ostatniej kolejce wygra na wyjeździe z Ekwadorem. Zwycięstwo da jej co najmniej piąte miejsce i konieczność rozegrania barażowego meczu z Nową Zelandią.

Już dawno (jako pierwsza poza gospodarzami) zakwalifikowała się Brazylia. Po ostatnim rozegranym meczu z Boliwią, Neymar i spółka musieli użyć masek tlenowych. Stadion w La Paz znajduje się na wysokości 3637 m n.p.m.

Obrazek
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 06.10.2017 19:13

Polska - Czarnogóra 3 : 1
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.10.2017 19:40

walp napisał(a):
Już dawno (jako pierwsza poza gospodarzami) zakwalifikowała się Brazylia. Po ostatnim rozegranym meczu z Boliwią, Neymar i spółka musieli użyć masek tlenowych. Stadion w La Paz znajduje się na wysokości 3637 m n.p.m.

Obrazek

Tacy uśmiechnięci i zadowoleni... to na pewno tlen ?:):)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.10.2017 20:16

walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.10.2017 20:33

Wiele zależy jednak od wyników innych spotkań, a zwłaszcza tych w Ameryce Południowej, gdzie nawet czwarta w rankingu FIFA Argentyna nie jest pewna awansu - na kolejkę przed końcem zajmuje szóste miejsce, które oznacza eliminację. Polacy wyprzedzą wicemistrzów świata w rankingu tylko jeśli ta przegra w ostatnim wyjazdowym meczu z Ekwadorem.

10 października, mecz Ekwador - Argentyna; bardzo ważny dla Albiceleste, ważny też dla Biało-Czerwonych :)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 06.10.2017 20:51

Janusz Bajcer napisał(a):

janekx nie jest hejterem, ani nie wymyśla plotek. Jest uznawany za źródło daleko bardziej wiarygodne i lepiej poinformowane niż ogromna większość pożalsięboże dziennikarzy sportowych. Wielu ludzi chciałoby wiedzieć kim jest i skąd ma swoje informacje.

A w temacie
Polska - Czarnogóra 3:1.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.10.2017 21:05

Kiepura napisał(a):janekx nie jest hejterem, ani nie wymyśla plotek. Wielu ludzi chciałoby wiedzieć kim jest i skąd ma swoje informacje.

A kimże może być jak nie jakąś łajzą z (szeroko rozumianego) sztabu szkoleniowego?
Ewentualnie łąjzą z bezpośrednim dojściem do tego sztabu.

Generalnie to mnie nie interesuje kto ile przegrywa, kto z kim śpi czy chleje.
Dopóki są wyniki (a te są) to zupełnie bez znaczenia.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.10.2017 21:14

anakin napisał(a):A kimże może być jak nie jakąś łajzą z (szeroko rozumianego) sztabu szkoleniowego?

Gwoli ścisłości, gdybyś chciał do niego napisać, to ten debeściak to Janekx89 (@janekx89), janekx, to inny user.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 06.10.2017 21:54

anakin napisał(a):
Kiepura napisał(a):janekx nie jest hejterem, ani nie wymyśla plotek. Wielu ludzi chciałoby wiedzieć kim jest i skąd ma swoje informacje.

A kimże może być jak nie jakąś łajzą z (szeroko rozumianego) sztabu szkoleniowego?

Generalnie to chyba nie jesteś za mocny w twitterze :mrgreen:
janekx89 (jak słusznie zauważył walp) ma tak szerokie informacje, że raczej nie jest przywiązany do sztabu reprezentacji.

Generalnie to mnie nie interesuje kto ile przegrywa, kto z kim śpi czy chleje.

Mnie również.
W tym temacie interesuje mnie tylko i wyłącznie to, że zawodnik w niejasnych okolicznościach opuścił trening.
Mniejsza z tym.

A tymczasem Islandia jedzie z Turcją jak my z Armenią 8O
Zawstydzenie tureccy komentatorzy podobno krzyczeli "panie Polak kończ Pan ten mecz" :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone