Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.10.2016 22:17

kaszubskiexpress napisał(a):Januszu posprzątaj proszę, bo coś mi komp wina podebrał. :mrgreen:

OK - tylko po dwóch trubunałach i nerwach muszę dobrze sprawdzić co w kosmos ma polecieć :wink: :lol: :idea:
Hercklekot
Cromaniak

Postnapisał(a) Hercklekot » 11.10.2016 22:19

Cholera - na sport.pl "Armeńcy", tutaj też "Armeńcy" - a co z Ormianami ???????
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 11.10.2016 22:27

W dwumeczu:
Lewandowski

Długo długo nic

Trochę Błaszczykowski, Grosicki, może Fabiański, może Tiago.

Wodorosty, dno i pięć metrów mułu.

Reszta naszych.

Jest kryzys bez dwóch zdań. Trzeba go przełamać. O grę chodzi, bo wyniki póki co...

Lewandowski - Kmicic naszych czasów. Od totalnej i permanentnej zlewki gry w reprezentacji do tego któremu się najbardziej chce.

Coś koło 50 minuty. Tracimy bramkę, gra nie idzie w ogóle. Zamiast wsparcia długotrwałe gwizdy. Pozdrawiam szanownych dyskutantów z innego tematu walących smuty o fantastycznej publice na kadrze. :papa:

Środek pomocy totalnie nie istnieje. (Dr)Te(ewn)odorczyk, dawno go nie widziałem - nic się nie zmienił.

Rumunia - pewnie wygramy po fantastycznej grze :roll:
No dobra - marzenia.
kor_nick
Cromaniak

Postnapisał(a) kor_nick » 11.10.2016 23:35

yzedef napisał(a):
kor_nick napisał(a):Ktoś tu napisał Zieliński na plus... chyba nie w tym meczu. Cienki był strasznie.
Podsumowując mecz: Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.

To co powiesz o Kryśce ?, nie był zły miał przynajmniej serce i tak jak robert mówił teraz w wywiadzie że trzeba dawać z siebie wszystko... dla mnie to była ewidentna aluzja do kolegów z drużyny.

oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem :)
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 12.10.2016 08:47

kor_nick napisał(a):oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem :)

Hmm to może odwrócić twoja teorię i zapytać inaczej... czy niektórzy zawodnicy nie za dużo "walili" dzień wcześniej ?:) oczywiście teoria spiskowa itp. :)
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.10.2016 10:25

Widowisko nie było wybitne, ale cały czas cisnęliśmy.

Ciężko grać, gdy 10 zawodników betonuje bramkę.

Są 3 pkt, ale Nawałka musi głośniej krzyczeć w szatni.

Dla mnie Lewy to piłkarz wybitny.

Jeszcze niedawno w 50-60 minucie nasi czołgali się po murawie, teraz strzelamy w 95 minucie.

Szkoci już to znali, teraz poznała Armenia.

Jesteśmy liderami w grupie.
Nie powinniśmy tego oddać.

Nieuznany karny za rękę ustawiłby mecz inaczej, ale zwróćcie uwagę, że gdy nie przegrywamy, to jakoś mniej na sędziów narzekamy.
rochu69
Odkrywca

Postnapisał(a) rochu69 » 12.10.2016 10:28

Kiepura napisał(a):W dwumeczu:
Lewandowski

Długo długo nic

Trochę Błaszczykowski, Grosicki, może Fabiański, może Tiago.

Wodorosty, dno i pięć metrów mułu.

Reszta naszych.

Jest kryzys bez dwóch zdań. Trzeba go przełamać. O grę chodzi, bo wyniki póki co...

Lewandowski - Kmicic naszych czasów. Od totalnej i permanentnej zlewki gry w reprezentacji do tego któremu się najbardziej chce.

Coś koło 50 minuty. Tracimy bramkę, gra nie idzie w ogóle. Zamiast wsparcia długotrwałe gwizdy. Pozdrawiam szanownych dyskutantów z innego tematu walących smuty o fantastycznej publice na kadrze. :papa:

Środek pomocy totalnie nie istnieje. (Dr)Te(ewn)odorczyk, dawno go nie widziałem - nic się nie zmienił.

Rumunia - pewnie wygramy po fantastycznej grze :roll:
No dobra - marzenia.

Nie mam pojęcia gdzie i jaki mecz ty oglądałeś ,ja byłem na stadionie i był cały czas nieustający doping,(prawie straciłem głos)jeżeli były gwizdy to w momencie gdy Ormianie byli przy piłce.
Nefer
Koneser

Postnapisał(a) Nefer » 12.10.2016 11:07

Nie tylko Polska miała kłopoty z teoretycznie słabszym rywalem.
Czechy tylko zremisowały z Azerbejdżanem 0:0.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 12.10.2016 13:02

Na dzień dzisiejszy mamy Lewandowskiego i......tyle.
No, może jeszcze Fabiańskiego.

Nawet pewny do tej pory Glik ( do meczu z Danią) stał się jakiś taki.......drewniany. :?
Teodorczyk nie wykorzystał szansy jaką dostał.....
Krychowiaka nie było....Grosickiego było trochę.
Rybus powinien z jakimś psychologiem popracować, bo walić gościa w kręgi 30 metrów od bramki gdy ten stoi do niej tyłem i jedyne co może zrobić, to kopać się po czole, jest delikatnie mówiąc mało mądre (z tego straciliśmy bramkę)...

Biorąc pod uwagę formę oraz kontuzje remis w Bukareszcie nie będzie złym wynikiem.
Zagramy w trochę mocniejszym składzie, bo Cionek będzie siedział za kartki... :twisted:
I może kung-fu Pazdan w końcu wróci i ogarnie ten bajzel z tyłu....
kaszubskiexpress napisał(a):Nieuznany karny za rękę ustawiłby mecz inaczej, ale zwróćcie uwagę, że gdy nie przegrywamy, to jakoś mniej na sędziów narzekamy.

To by dopiero wiocha była gdybyśmy za wczorajszy remis (ewentualny) obwiniali sędziego.
I tak "pomógł" w 30 minucie, czego nie umieliśmy wykorzystać przez godzinę..
kaszubskiexpress napisał(a):Jesteśmy liderami w grupie.

E, chyba nie. :wink:

Awansujemy w rankingu FIFA....
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 12.10.2016 16:58

Hercklekot napisał(a):Cholera - na sport.pl "Armeńcy", tutaj też "Armeńcy" - a co z Ormianami ???????

Jak mówić prawidłowo. :wink:

Oczy bolały patrzeć.
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 13.10.2016 13:45

yzedef napisał(a):
kor_nick napisał(a):oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem :)

Hmm to może odwrócić twoja teorię i zapytać inaczej... czy niektórzy zawodnicy nie za dużo "walili" dzień wcześniej ?:) oczywiście teoria spiskowa itp. :)

Puściłem to wyżej jako żart jednak okazuje się że to prawda...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... cje/x4c57w

Masakra jakaś normalnie, takich powinni wyj.. z drużyny na dłuższy czas, jaki to brak szacunku dla nas, dla tych co byli na meczu często jadąc z drugiego końca Polski, ponosząc koszty itp. bo chłopcy przyjechali na kadrę aby się nachlać.
Ciekawe którzy to byli ?, Peszko ? Krychowiak ?
amatus1
Cromaniak

Postnapisał(a) amatus1 » 13.10.2016 14:13

yzedef napisał(a):
yzedef napisał(a):

Puściłem to wyżej jako żart jednak okazuje się że to prawda...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... cje/x4c57w

Masakra jakaś normalnie, takich powinni wyj.. z drużyny na dłuższy czas, jaki to brak szacunku dla nas, dla tych co byli na meczu często jadąc z drugiego końca Polski, ponosząc koszty itp. bo chłopcy przyjechali na kadrę aby się nachlać.

Niestety temu jest winny selekcjoner...gwiazdy mundialu od remisow muszą się wybawić:(
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 13.10.2016 15:43

Po tych wiadomościach całkiem innego brzmienia nabiera stwierdzenie: kadra NAWAL-ki :)
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 13.10.2016 21:02

yzedef napisał(a):

Peszko na 100%.
Trzeba zaczekać na powołania na Rumunię.
Kto nie powołany, ten balował.

Krychowiak na pewno nie.
kor_nick
Cromaniak

Postnapisał(a) kor_nick » 13.10.2016 22:26

obstawiam m.in. Wszołka, Grosika i Linettego. Taksówkarz też możliwy. A najbardziej obstawiam tego na którego tak furczał Lewy w drugiej połowie. Kto pamięta? :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone