kaszubskiexpress napisał(a):Januszu posprzątaj proszę, bo coś mi komp wina podebrał.
OK - tylko po dwóch trubunałach i nerwach muszę dobrze sprawdzić co w kosmos ma polecieć
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Januszu posprzątaj proszę, bo coś mi komp wina podebrał.
.png)
.png)

.png)
yzedef napisał(a):kor_nick napisał(a):Ktoś tu napisał Zieliński na plus... chyba nie w tym meczu. Cienki był strasznie.
Podsumowując mecz: Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.
To co powiesz o Kryśce ?, nie był zły miał przynajmniej serce i tak jak robert mówił teraz w wywiadzie że trzeba dawać z siebie wszystko... dla mnie to była ewidentna aluzja do kolegów z drużyny.
.png)
kor_nick napisał(a):oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):W dwumeczu:
Lewandowski
Długo długo nic
Trochę Błaszczykowski, Grosicki, może Fabiański, może Tiago.
Wodorosty, dno i pięć metrów mułu.
Reszta naszych.
Jest kryzys bez dwóch zdań. Trzeba go przełamać. O grę chodzi, bo wyniki póki co...
Lewandowski - Kmicic naszych czasów. Od totalnej i permanentnej zlewki gry w reprezentacji do tego któremu się najbardziej chce.
Coś koło 50 minuty. Tracimy bramkę, gra nie idzie w ogóle. Zamiast wsparcia długotrwałe gwizdy. Pozdrawiam szanownych dyskutantów z innego tematu walących smuty o fantastycznej publice na kadrze.
Środek pomocy totalnie nie istnieje. (Dr)Te(ewn)odorczyk, dawno go nie widziałem - nic się nie zmienił.
Rumunia - pewnie wygramy po fantastycznej grze
No dobra - marzenia.

kaszubskiexpress napisał(a):Nieuznany karny za rękę ustawiłby mecz inaczej, ale zwróćcie uwagę, że gdy nie przegrywamy, to jakoś mniej na sędziów narzekamy.
kaszubskiexpress napisał(a):Jesteśmy liderami w grupie.
.png)
Hercklekot napisał(a):Cholera - na sport.pl "Armeńcy", tutaj też "Armeńcy" - a co z Ormianami ???????
.png)
yzedef napisał(a):kor_nick napisał(a):oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem
Hmm to może odwrócić twoja teorię i zapytać inaczej... czy niektórzy zawodnicy nie za dużo "walili" dzień wcześniej ?:) oczywiście teoria spiskowa itp.
.png)
yzedef napisał(a):yzedef napisał(a):kor_nick napisał(a):oglądałem ten mecz jakbym włączył jutuba i spowolnił o 20%. Krychowiak też tak podawał. Piłka dziwnie wolno się toczyła między naszymi. Zwaliłbym to na karb alkoholu ale kurna trzeźwy byłem
Hmm to może odwrócić twoja teorię i zapytać inaczej... czy niektórzy zawodnicy nie za dużo "walili" dzień wcześniej ?:) oczywiście teoria spiskowa itp.
Puściłem to wyżej jako żart jednak okazuje się że to prawda...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... cje/x4c57w
Masakra jakaś normalnie, takich powinni wyj.. z drużyny na dłuższy czas, jaki to brak szacunku dla nas, dla tych co byli na meczu często jadąc z drugiego końca Polski, ponosząc koszty itp. bo chłopcy przyjechali na kadrę aby się nachlać.
Ciekawe którzy to byli ?, Peszko ? Krychowiak ?
.png)
yzedef napisał(a):
Masakra jakaś normalnie, takich powinni wyj.. z drużyny na dłuższy czas, jaki to brak szacunku dla nas, dla tych co byli na meczu często jadąc z drugiego końca Polski, ponosząc koszty itp. bo chłopcy przyjechali na kadrę aby się nachlać.
Ciekawe którzy to byli ?, Peszko ? Krychowiak ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.