Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 21.06.2018 21:48

Rysio napisał(a):....jestem dobrej myśli że Nawałka dobrze naszym tyłki skopał i w niedzielę ruszą do przodu :D

Też tak myślę 8)
Nawałka to najlepszy nasz trener od trzech dekad,ale ma jedna wadę -jest asekuracyjny-boi sie mediów ...
Gdyby w pierwszym meczu wystawił Bednarka nie Cionka i coś by poszło nie tak -nie umiał by się wybronić...
Zagrał Cionek (wiadomo co i jak) - ma alibi -przecież ten zawodnik jest z nami od samego początku -błędy się zdarzają każdemu...
i takie tam sraliimazgali :roll:

Swoimi decyzjami ,gdy jest na rozdrożu szuka dupochronu,a nie najlepszych rozwiązań...(myślę że teraz Boniek mu pomoże :oczko_usmiech: )

Pisałem już podczas ostatniego Euro ,że powinien iść na krótki staż do Mourinho...(wtedy przestał by chodzić na paluszkach)

Nawałka to bardzo przyjemny gość w obyciu,typ elegancika i amanta - brak mu szponów w tejrobocie... :idea:

W niedzielę będą zmiany - będzie REAKTYWACJA :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 21.06.2018 21:51

CROberto napisał(a):W niedzielę będą zmiany - będzie REAKTYWACJA :)

Będzie.
Pytanie brzmi czy wystarczająca.
Oby.
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 21.06.2018 21:57

anakin napisał(a):
CROberto napisał(a):W niedzielę będą zmiany - będzie REAKTYWACJA :)

Będzie.
Pytanie brzmi czy wystarczająca.
Oby.

Oby...
Przemyślenia mam różne... :|
Alesercegupiejakcholera :lol:
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 21.06.2018 21:59

Rysio napisał(a):Co to jest Piast? Kurczaki masz na myśli? :twisted: Only Górnik Zabrze Misiu :D Parę stron wcześniej pisałem że 1 mecz Chorwaci grali jak na szkolnym. Dziś pokazali że mogą być namber łan 8)

Jesteś z Zabrza ? 8O
Czy gdzieś ze Śląska ? :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2018 22:01

alechandro napisał(a):.... kibicuję Argentynie. Choćby dlatego aby Messi do swojej kolekcji dołożył MŚ.

Szanse zmalały prawie do zera ....
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 21.06.2018 22:03

labusm napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
CROberto napisał(a):Olewam punkty - cieszę się z Chorwatami :D

Ja też.

I ja też.

A ja się cieszę, że już za kilka dni będę się cieszył razem z Chorwatami - dosłownie :D

Rysio napisał(a):Only Górnik Zabrze Misiu

Mam nadzieję, że nie latasz ze sprayem po płotach? :mrgreen:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 21.06.2018 22:06

alechandro napisał(a):.... kibicuję Argentynie. Choćby dlatego aby Messi do swojej kolekcji dołożył MŚ.

Jeszcze nie.

Ale widzę, że Żeluś nagle jest cacy. Gdyby mecze tych reprezentacji potoczyły się odwrotnie, deszcz g*** leciał by na CR7.
Zależy jak zawieje. :oczko_usmiech:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 21.06.2018 22:10

sito_zabrze napisał(a):
Jesteś z Zabrza ? 8O
Czy gdzieś ze Śląska ? :mrgreen:

Ze wsi jestem. Kibic ligowy ze mnie jak z talmudu vademecum kajakarza. Al Górnik jest pierwszy 2 Piast a 3 znienawidzony Ruch. Generalnie kibicuję lokalnie a nie według kibolskich upodobań :wink:
Habanero
zbanowany

Postnapisał(a) Habanero » 21.06.2018 22:16

walp napisał(a):
Ale widzę, że Żeluś nagle jest cacy. Gdyby mecze tych reprezentacji potoczyły się odwrotnie, deszcz g*** leciał by na CR7.

Nie widzę tu deszczu g... , który leci na Messiego.
Są twarde fakty, a Ronaldo jest obrażany przy każdej okazji, a raczej bez okazji.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 21.06.2018 22:22

Habanero napisał(a):
walp napisał(a):

Nie widzę tu deszczu g... , który leci na Messiego.
Są twarde fakty, a Ronaldo jest obrażany przy każdej okazji, a raczej bez okazji.

Dlatego użyłem trybu przypuszczającego.
Pamiętam sytuację sprzed czterech lat kiedy Stany Zjednoczone wyszły z grupy, a Portugalia nie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2018 22:32

Ciekawe czy wisi tu koszulka Króla Strzelców MŚ Rosja 2018 :?: :oczko_usmiech:

DSCF3396.JPG
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 21.06.2018 23:05

To jeszcze taka szybka kalkulacja:
Nigeria remisuje z Islandią, Chorwacja z Islandią wygrywa, a w ostatnim meczu Argentyna pokonuje Nigerię i wchodzi z drugiego miejsca.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2018 06:09

Pięknie wczoraj Chorwacja zbiła Argentyne. Myślałem że mecz Polaków był najgorszy na tym mundialu ale jednak wczorajszy mecz przebił naszych i to z hukiem. Stojąca Argentyna i wzrok piłkarzy błagajacy o gwizdek końcowy to było coś niesamowitego. Po raz kolejny potwierdza się że "mały" może pokazać dużemu :wink:

Francja zagrala pierwsza połowę bardzo ładna drugiej już nie widziałem,

Dzisiaj Serbia vs Szwajcaria, może być ciekawy mecz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2018 06:25

SimonNysa napisał(a):Dzisiaj Serbia vs Szwajcaria, może być ciekawy mecz

Lub flaki z olejem. :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 22.06.2018 06:33

SimonNysa napisał(a):Pięknie wczoraj Chorwacja zbiła Argentyne. Myślałem że mecz Polaków był najgorszy na tym mundialu ale jednak wczorajszy mecz przebił naszych i to z hukiem.

8O
No, jeżeli Ty porównujesz grę Argentyny do naszej i te dwa mecze, to ja nie mam więcej pytań.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 142
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone