Chyba żadna z tych drużyn nie będzie chciała wyjść z drugiego i trafić na Brazylię i Francję.
Szkoda, że Hiszpanie dali ciała w końcówce. Jednak Thiago to nie Iniesta.
Ronaldo jak Maradona w 86, ciągnie całą drużynę. Zobaczymy czy Messi tak potrafi
walp napisał(a):Sącząc zimne piwo po emocjonującym meczu, wyodrębniłem sobie pewną podgrupę: Clube Brasileiro![]()
To gracze, którzy typowali Brazylię jako mistrza oraz piłkarza z tego kraju (Neymar/Jesus) jako króla strzelców.
Do klubu należą 2 typerki i 15 typerów: elka21, Roxi, bzyq74, dario7, labusm, ajdadi, Hercklekot, Tuti, Marek40, MRK, CROberto, PabloX, marko350, SimonNysa, Alias21, GOLDEN, walp.
Po czterech meczach najlepszy: bzyq74 z 4 pkt.
.png)
Trajgul napisał(a):Przepraszam, że psuję humor. Czy w tym wątku muszą się odbywać rozmowy dot. typera?
.png)
walp napisał(a):Sącząc zimne piwo po emocjonującym meczu, wyodrębniłem![]()
.png)
walp napisał(a):Sącząc zimne piwo po emocjonującym meczu, wyodrębniłem sobie pewną podgrupę: Clube Brasileiro![]()
To gracze, którzy typowali Brazylię jako mistrza oraz piłkarza z tego kraju (Neymar/Jesus) jako króla strzelców.
Do klubu należą 2 typerki i 15 typerów: elka21, Roxi, bzyq74, dario7, labusm, ajdadi, Hercklekot, Tuti, Marek40, MRK, CROberto, PabloX, marko350, SimonNysa, Alias21, GOLDEN, walp.
Po czterech meczach najlepszy: bzyq74 z 4 pkt.
.png)
anakin napisał(a):A czemu one przeszkadzają?
Zawsze były, są i będą.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Sącząc zimne piwo po emocjonującym meczu, wyodrębniłem![]()
Proszę typerów o sprawdzenie, czy dobrze ujęci są zestawieniu na ewentualne bonusy.
.png)
PabloX napisał(a):4 punkty ma kilku typerów, a jeden ma nawet 5 (szaki17)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.