Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018
napisał(a) yzedef » 02.12.2017 18:21
Dokładnie, musisz poczekać bliżej samej imprezy i może uda się przed wyjazdem Tobie sprawdzić hamronogram transmisji.
Ja będę miał ten sam problem, tylko 1 mecz obejrzę w domu. Zawsze jeżdżę w tym terminie tak więc zaliczyłem już MŚ 2014 i ME2016. W 2014 Polska nie grała i nie pamiętam już co było transmitowane jednak na ME mecz grupowy z Ukrainą musiałem oglądać w internecie na beznadziejnym łączu i to przez serwery proxy bo były blokowane IP jak chciałem to robić na Polskich stronach z transmisjami (cwaniaki blokują IP danego kraju ze względu na prawa do transmisji). Tego meczu niestety nie było w Chorwackiej TV. Jak będziesz w dużej miejscowości to bez problemu mecze obejrzysz w knajpach gdzie każda miała wystawiony TV i tym przyciągała tłumy kibiców. W 2014 fajnie to wyglądało, reklamy meczów, promocje na piwo itp (byłem wtedy w Podgora). Co do anteny SAT to raczej nie licz na to że ktoś tobie pozwoli przestawiać antenę, z reguły gospodarze nie ogarniają takich tematów i nie widzę aby pozwolili Tobie grzebać. na kilka lat wyjazdów zawsze talerz był ustawiony na Astrę, jeden raz w Pernie był to Hotbird.