.png)
.png)
.png)
.png)
melvin napisał(a):Czytelnikiem tego forum jestem od zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz pojechałem do CRO. Odpowiedzi na wiele pytań dręczacych mnie przed pierwszym wyjazdem znalazłem na tym forum. W tym roku wybieram się (apartament już zarezerwowoany) do miejcowosc Bušinci na Čiovo, czy ktoś może powiedziec coś więcej na temat tej miejscowości. O kolejkach na moście w Trogirze już czytałem jedni stali 3 godziny inni 15 min a ja sam sprawdzę, jedni psoczyli na Čiovo inni wprost przeciwnie, to też sam sprawdzę. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny.
.png)
Cześć jj75. Podziel się wrażeniami z Busnici i kwatery. Ja wyruszam już za 2 dni i zakwaterowaliśmy się w tym c=samym domku. Będę wdzięczna za wszelkie info. A w szczególności nt. dobrego miejsca do plażowania z dziećmi, ciekawych miejsc szczególnie dobrych knajpek i restauracji.jj75 napisał(a):Witaj melvin. To mój czwarty wyjazd do Chorawcji ( byłem Korcula,Pag,Dubrownik) teraz wykupiłem wczasy na Ciovo a dokładnie Gospino 43, Bušinci obiekt 1108.
.png)
misiekiandzia napisał(a):melvin napisał(a):Czytelnikiem tego forum jestem od zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz pojechałem do CRO. Odpowiedzi na wiele pytań dręczacych mnie przed pierwszym wyjazdem znalazłem na tym forum. W tym roku wybieram się (apartament już zarezerwowoany) do miejcowosc Bušinci na Čiovo, czy ktoś może powiedziec coś więcej na temat tej miejscowości. O kolejkach na moście w Trogirze już czytałem jedni stali 3 godziny inni 15 min a ja sam sprawdzę, jedni psoczyli na Čiovo inni wprost przeciwnie, to też sam sprawdzę. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny.
Co do korków na moście, pomiędzy Trogirem a wyspą Ciovo, niestety bywają... najgorzej jest pomiędzy 9:00 a 19:00, najwieksze natężenie ruchu, owszem, czasem trochę się stoi, ale 3 godziny ??? to chyba ktoś przesadził![]()
. My wysruszalismy z wyspy o 8:00, i bylo zupelnie luźno, a powrót na wyspę około 20:00 i znowu bez korków
![]()
.png)
jj75 napisał(a):Witaj melvin. To mój czwarty wyjazd do Chorawcji ( byłem Korcula,Pag,Dubrownik) teraz wykupiłem wczasy na Ciovo a dokładnie Go
spino 43, Bušinci obiekt 1108.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne