Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

miejcowosc Bušinci na Čiovo

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
melvin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) melvin » 18.03.2008 16:30

Czytelnikiem tego forum jestem od zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz pojechałem do CRO. Odpowiedzi na wiele pytań dręczacych mnie przed pierwszym wyjazdem znalazłem na tym forum. W tym roku wybieram się (apartament już zarezerwowoany) do miejcowosc Bušinci na Čiovo, czy ktoś może powiedziec coś więcej na temat tej miejscowości. O kolejkach na moście w Trogirze już czytałem jedni stali 3 godziny inni 15 min a ja sam sprawdzę, jedni psoczyli na Čiovo inni wprost przeciwnie, to też sam sprawdzę. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny.
melvin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) melvin » 25.03.2008 19:36

Dzisiaj dostałem VOUCHER jest tam następujący adres Okrug Gornji - Bušinci Bočić to ostatnie to ulica, którą znalazłem na mapie prezentowanej na tym forum w wątkach o Okrug Gornji. Apartament zarezerwowałem w adritic.hr http://www.adriatic.hr/show_obj.php?id=1082. Jeżeli ktoś ma tyle czasu by sprawdzic zdjęcia z powyższego linku i odpowiedziec coś wiecej na temat prezentowanej tam plaży a może nawet apartamentu byłbym bardzo wdzięczny.

pozdrawiam Mariusz
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 26.03.2008 08:21

Apartamentu nie znam.
Ale bywam w tych okolicach.
Businci (przepraszam za spolszczenie) to jest jakby dzielnica Okrug Gurnyj.
Ta druga nazwa, tak jak odszyfrowałeś, to ulica.
Plaże takie jak na zdjęciu: małe, zatoczkowe, mogą być skaliste.
Ta jest przyjazna dla rodzin z dziećmi (żwir), no i ma trochę cienia.
Pozdrawiam :D
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 26.03.2008 11:10

Byłam parę razy na plaży ze względu na cień przy skałkach i na dość małą ilość osób. Moje dziecko było też z tej plaży zadowolone.
jj75
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jj75 » 29.03.2008 11:39

Witaj melvin. To mój czwarty wyjazd do Chorawcji ( byłem Korcula,Pag,Dubrownik) teraz wykupiłem wczasy na Ciovo a dokładnie Gospino 43, Bušinci obiekt 1108.
misiekiandzia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiekiandzia » 14.04.2008 19:31

melvin napisał(a):Czytelnikiem tego forum jestem od zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz pojechałem do CRO. Odpowiedzi na wiele pytań dręczacych mnie przed pierwszym wyjazdem znalazłem na tym forum. W tym roku wybieram się (apartament już zarezerwowoany) do miejcowosc Bušinci na Čiovo, czy ktoś może powiedziec coś więcej na temat tej miejscowości. O kolejkach na moście w Trogirze już czytałem jedni stali 3 godziny inni 15 min a ja sam sprawdzę, jedni psoczyli na Čiovo inni wprost przeciwnie, to też sam sprawdzę. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny.

Co do korków na moście, pomiędzy Trogirem a wyspą Ciovo, niestety bywają... najgorzej jest pomiędzy 9:00 a 19:00, najwieksze natężenie ruchu, owszem, czasem trochę się stoi, ale 3 godziny ??? to chyba ktoś przesadził :D :D . My wysruszalismy z wyspy o 8:00, i bylo zupelnie luźno, a powrót na wyspę około 20:00 i znowu bez korków :D :D
marcelka
Autostopowicz
Businci??

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcelka » 08.08.2008 22:18

jj75 napisał(a):Witaj melvin. To mój czwarty wyjazd do Chorawcji ( byłem Korcula,Pag,Dubrownik) teraz wykupiłem wczasy na Ciovo a dokładnie Gospino 43, Bušinci obiekt 1108.
Cześć jj75. Podziel się wrażeniami z Busnici i kwatery. Ja wyruszam już za 2 dni i zakwaterowaliśmy się w tym c=samym domku. Będę wdzięczna za wszelkie info. A w szczególności nt. dobrego miejsca do plażowania z dziećmi, ciekawych miejsc szczególnie dobrych knajpek i restauracji.
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 09.08.2008 19:33

misiekiandzia napisał(a):
melvin napisał(a):Czytelnikiem tego forum jestem od zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz pojechałem do CRO. Odpowiedzi na wiele pytań dręczacych mnie przed pierwszym wyjazdem znalazłem na tym forum. W tym roku wybieram się (apartament już zarezerwowoany) do miejcowosc Bušinci na Čiovo, czy ktoś może powiedziec coś więcej na temat tej miejscowości. O kolejkach na moście w Trogirze już czytałem jedni stali 3 godziny inni 15 min a ja sam sprawdzę, jedni psoczyli na Čiovo inni wprost przeciwnie, to też sam sprawdzę. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny.

Co do korków na moście, pomiędzy Trogirem a wyspą Ciovo, niestety bywają... najgorzej jest pomiędzy 9:00 a 19:00, najwieksze natężenie ruchu, owszem, czasem trochę się stoi, ale 3 godziny ??? to chyba ktoś przesadził :D :D . My wysruszalismy z wyspy o 8:00, i bylo zupelnie luźno, a powrót na wyspę około 20:00 i znowu bez korków :D :D

Witam
Trzy godziny to nie przesada sam stałem w takim korku 22-07-2008 , wtedy przyszło lekkie zalamanie pogody i wszyscy zapragnęli wyruszyc z wyspy na zwiedzanie-takie tam chorwackie Alcatraz
pozdro-krzycholu :D
Oris
Plażowicz
Proszę o opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oris » 05.06.2009 09:36

jj75 napisał(a):Witaj melvin. To mój czwarty wyjazd do Chorawcji ( byłem Korcula,Pag,Dubrownik) teraz wykupiłem wczasy na Ciovo a dokładnie Go
spino 43, Bušinci obiekt 1108.

Witam :D Pierwszy raz jedziemy do Chorwacji. Jak widzę byliście w tym samym apartamencie co myśmy zarezerwowali przez internet. Proszę o opinie na jego temat(ap. nr.7). Jacy są gospodarze, co zabrać, a czego się wystrzegać? Czy można liczyć na rachunek za pobyt?

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone