tony montana napisał(a):Nie miałem pojęcia o istnieniu Poliochni![]()
Kamiros "młodsze" to i lepiej zachowane
Kamiros zdecydowanie lepiej zachowane i może lepiej murki pouzupełniane betonikiem
.png)
kulka53 napisał(a):...wyrzuconych przez morze na piach meduz... niebieskich
.png)
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):...wyrzuconych przez morze na piach meduz... niebieskich
Wydają się być bardziej "umięśnione"![]()
od bałtyckich. W Adriatyku, ani na Milos meduz nie widzieliśmy, choć raz na Pagu Hania miała poparzoną nogę. To mogły być meduzie parzydełka poszatkowane śrubą motorówki. A najwięcej meduz widziałem w basenie portowym w Kopenhadze. To była jedna wielka miseczka kisielu.
![]()
pzdr
.png)
frape napisał(a):a na Krymie można się bawić
.png)
kulka53 napisał(a):Małgosia żeby powrzucać z powrotem do wody kilka wyrzuconych na brzeg meduz ubrała na rękę worek foliowy. Ja aż tak odważny nie byłem
kulka53 napisał(a):(...) Opłaty za bramki w Macedonii... jakoś nie mieliśmy ochoty testować płacenia na nich kartą. (...)
.png)
DarCro napisał(a):kulka53 napisał(a):Małgosia żeby powrzucać z powrotem do wody kilka wyrzuconych na brzeg meduz ubrała na rękę worek foliowy. Ja aż tak odważny nie byłem
Nieuzasadniony lęk przed workami foliowymi zapewne ma jakąś medyczna nazwę.
eystrasalt napisał(a):kulka53 napisał(a):(...) Opłaty za bramki w Macedonii... jakoś nie mieliśmy ochoty testować płacenia na nich kartą. (...)
Test na pewno wypadłby pozytywnie.
.png)

.png)

.png)

.png)

.png)

kulka53 napisał(a):Nie było tu już ani fal ani wiatru... znów sielanka, na dodatek z widokami w których się zakochałem...
(...)